Anakarttaki ses yongasının bozulması

Lovesxx

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, bazı durumlardan dolayı ses kartımın anakart üzerinde zedelendiğini düşünüyorum. Ses alamıyorum.

Fakat ses kartları anakart üzerinde olduğu için yeniden anakart almak pahalı geliyor. Sırf bilgisayarıma kulaklık ve mikrofon takmak için yeni bir anakart almak masraflı geliyor. Sizce harici ses kartı gibi bir şey ile çözebilir miyim bu durumu?

Hatırladığım kadarıyla bazı USB'ler oluyordu ve onu takıp üstünden bağlantı sağlayabiliyordunuz.

Kısacası anakartı değiştirmeden bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
USB ses kartı alabilirsin.
Kalitesini bilmem ama en düzgünü bu duruyor.

Arkadaşlar merhaba, bazı durumlardan dolayı ses kartımın anakart üzerinde zedelendiğini düşünüyorum. Ses alamıyorum.

Fakat ses kartları anakart üzerinde olduğu için yeniden anakart almak pahalı geliyor. Sırf bilgisayarıma kulaklık ve mikrofon takmak için yeni bir anakart almak masraflı geliyor. Sizce harici ses kartı gibi bir şey ile çözebilir miyim bu durumu?

Hatırladığım kadarıyla bazı USB'ler oluyordu ve onu takıp üstünden bağlantı sağlayabiliyordunuz.

Kısacası anakartı değiştirmeden bu sorunu nasıl çözebilirim?
Kasanda kulaklık mikrofon girişi yok mu?

Kendi ses kartı olan kulaklık ve mikrofonlar var ama zaten 2'si bir anakart parası ediyor genelde.

Harici USB Çözümlere bakın.
Üstadım harici usb alsam onun anakartla bir alakası olmayacak değil mi kendisi görücek direkt kulaklık ve mikrofonumu
Dostlar aslında durumum çok karışık. Dün baya kafa yorduk arkadaşlarla şu başlıkta fakat çözüm bulamadık. İsterseniz bir göz atın.

Arkadaşlar bakabilecek var mı ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı