frcwaC Femtopat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar yeni kasa aldım ve anakartı çıkartıp yeni kasaya takacağım, Power'dan gelen kabloları nasıl çıkartabilirim? Çekiyorum gelmiyorlar, bu ikisi kaldı bir tek.
Arkadaşlar yeni kasa aldım ve anakartı çıkartıp yeni kasaya takacağım, Power'dan gelen kabloları nasıl çıkartabilirim? Çekiyorum gelmiyorlar, bu ikisi kaldı bir tek.
KargaReis27 Decipat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 1.353 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #2 Reis .ekerken dikkatli ol koparlar falan .
Frfghtr_01 Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #3 Orda anakartı besleyen kabloları söktüğünüz zaman boşa düşecektir. Onun tırnakları birazcık serttir, biraz sağ sol yaparak çıkarabilirsiniz.
Orda anakartı besleyen kabloları söktüğünüz zaman boşa düşecektir. Onun tırnakları birazcık serttir, biraz sağ sol yaparak çıkarabilirsiniz.
KargaReis27 Decipat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 1.353 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #4 Frfghtr_01 dedi: Orda anakartı besleyen kabloları söktüğünüz zaman boşa düşecektir. Onun tırnakları birazcık serttir, biraz sağ sol yaparak çıkarabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ yaparak çıkmıyor muydu hocam ? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum ?
Frfghtr_01 dedi: Orda anakartı besleyen kabloları söktüğünüz zaman boşa düşecektir. Onun tırnakları birazcık serttir, biraz sağ sol yaparak çıkarabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ yaparak çıkmıyor muydu hocam ? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum ?
Prime Ghost Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.150 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #5 Dostum o serbest kabloları dikkat et yoksa işin yaş. KargaReis27 dedi: Sağ yaparak çıkmıyor muydu hocam? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? Genişletmek için tıkla... Sağ sol da oluyor diye biliyorum ben hocam.
Dostum o serbest kabloları dikkat et yoksa işin yaş. KargaReis27 dedi: Sağ yaparak çıkmıyor muydu hocam? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? Genişletmek için tıkla... Sağ sol da oluyor diye biliyorum ben hocam.
Frfghtr_01 Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #6 KargaReis27 dedi: Sağ yaparak çıkmıyor muydu hocam ? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum ? Genişletmek için tıkla... Ben bu zamana kadar sağ sol yaparak çıkardım valla
KargaReis27 dedi: Sağ yaparak çıkmıyor muydu hocam ? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum ? Genişletmek için tıkla... Ben bu zamana kadar sağ sol yaparak çıkardım valla
KargaReis27 Decipat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 1.353 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #7 Prime Ghost dedi: Dostum o serbest kabloları dikkat et yoksa işin yaş. Sağ sol da oluyor diye biliyorum ben hocam. Genişletmek için tıkla... Frfghtr_01 dedi: Ben bu zamana kadar sağ sol yaparak çıkardım vallahi Genişletmek için tıkla... Bende tam bilmiyorum ben hep sağ yaparak çıkarıyorum
Prime Ghost dedi: Dostum o serbest kabloları dikkat et yoksa işin yaş. Sağ sol da oluyor diye biliyorum ben hocam. Genişletmek için tıkla... Frfghtr_01 dedi: Ben bu zamana kadar sağ sol yaparak çıkardım vallahi Genişletmek için tıkla... Bende tam bilmiyorum ben hep sağ yaparak çıkarıyorum
Dafreak Hectopat Katılım 11 Aralık 2018 Mesajlar 211 Makaleler 1 Yer eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ahşap tasarım dekorasyon 2 Ekim 2023 #8 Hacım alttarafında tırnak olur ona basarak fıtı fıtı oynatarak çekiştir yavaş yavaş gelir o
frcwaC Femtopat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Ekim 2023 #9 çok teşekkürler bunu nasil çıkartabilirim
KargaReis27 Decipat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 1.353 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #10 frcwaC dedi: çok teşekkürler Eki Görüntüle 1965281 bunu nasil çıkartabilirim Genişletmek için tıkla... Görseli oklar ile gösterirseniz sizin belirttiğinz şey nedir ? kabloyu mu çıkartmak istiyorsunuz ?
frcwaC dedi: çok teşekkürler Eki Görüntüle 1965281 bunu nasil çıkartabilirim Genişletmek için tıkla... Görseli oklar ile gösterirseniz sizin belirttiğinz şey nedir ? kabloyu mu çıkartmak istiyorsunuz ?