E Eden Dust Ziyaretçi 8 Kasım 2016 #21 M. Samet dedi: Bence değişime gerek yok ancak siz bilirsiniz. Arada 200-300 TL harcamanıza değecek bir fark yok. Genişletmek için tıkla... Neyse hocam şu işlemciler bir gelsin de hayırlısı.
M. Samet dedi: Bence değişime gerek yok ancak siz bilirsiniz. Arada 200-300 TL harcamanıza değecek bir fark yok. Genişletmek için tıkla... Neyse hocam şu işlemciler bir gelsin de hayırlısı.
M. Samet Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 4.473 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2016 #22 Aynen öyle. İşlemciler çıktığında karar verin.
Ö Özcan ÖZCAN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2016 Mesajlar 1.375 Çözümler 4 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2016 #23 270 li anakartlar çıkmıcak mı onlar için? Böyle bir şey hafızamda kalmış nerede okudum hatırlamıyorum.
270 li anakartlar çıkmıcak mı onlar için? Böyle bir şey hafızamda kalmış nerede okudum hatırlamıyorum.
E Eden Dust Ziyaretçi 8 Kasım 2016 #24 Özcan ÖZCAN dedi: 270 li anakartlar çıkmıcak mı onlar için? Böyle bir şey hafızamda kalmış nerede okudum hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet çıkacak ama 100 serisi anakartlara donanımsal olarak takılıyor. Yazılım desteği ile olacağını düşünüyorum.
Özcan ÖZCAN dedi: 270 li anakartlar çıkmıcak mı onlar için? Böyle bir şey hafızamda kalmış nerede okudum hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet çıkacak ama 100 serisi anakartlara donanımsal olarak takılıyor. Yazılım desteği ile olacağını düşünüyorum.
D Dark Shadow Hectopat Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 579 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2016 #25 Silinen üye dedi: Evet çıkacak ama 100 serisi anakartlara donanımsal olarak takılıyor. Yazılım desteği ile olacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu Sandy Bridge'den Ivy Bridge'ye geçiş gibi olur. Bir BIOS güncellemesi ile bu destek kazandırılabilir.
Silinen üye dedi: Evet çıkacak ama 100 serisi anakartlara donanımsal olarak takılıyor. Yazılım desteği ile olacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu Sandy Bridge'den Ivy Bridge'ye geçiş gibi olur. Bir BIOS güncellemesi ile bu destek kazandırılabilir.