Anakarttan M.2 vidası çıkar mı?

RGB fanı

Picopat
Merhaba. Yeni anakart alacağım NVMe SSD'm mevcut fakat vidası elimde yok SSD'den vida çıkmıyor diye biliyorum. Yeni alacağım anakarttan bu vidalar çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakarta vidalı monteli şekildemi geliyor 0 ürünlerdede hocam ayrı geliyor diye biliyorum ben.

Soğutucu bloğu varsa monteli de geliyor. Almak istediğin anakartın kutu açılım videosunu izle. Kesin cevap için.

Anakarta vidalı monteli şekildemi geliyor 0 ürünlerdede hocam ayrı geliyor diye biliyorum ben.
Yani monteli ya da ayrı gelmesi farkeder mi? Sonuçta M.2 vidası gelecek anakart ile birlikte. Eğer sorduğun buysa

Soğutucu bloğu varsa monteli de geliyor. Almak istediğin anakartın kutu açılım videosunu izle. Kesin cevap için.

Yani monteli ya da ayrı gelmesi fark eder mi? Sonuçta M.2 vidası gelecek anakart ile birlikte. Eğer sorduğun buysa.

Öyle yapacağım hocam sağ olasınız eyvallah.

Yani monteli ya da ayrı gelmesi fark eder mi? Sonuçta M.2 vidası gelecek anakart ile birlikte. Eğer sorduğun buysa.

Gelecekte hocam şimdi 0 ürün alıyorum belki 0 diye iade ürün satmaya kalkarlar ondan soruyorum vatandan alacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı