Anakarttan ses geliyor

hyxpr

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İşlemci
i3-12100F
Tiz bir ses fareyi çevirdikçe, mouse topunu aşağı yukarı yaptıkça senkronize bir şekilde geliyor bunları yapmayı bırakınca kendi halinde tiz sesler çıkartıyor. Ses gerçektende rahatsız edici derecede çıkıyor kasaya yaklaşmadan duyabiliyorum. Yardım edin.
(Sadece Opera, Discord vb uygulamalar açık).

Aynı sorunu bende yaşıyordum. Ekran kartımı değiştirince kendiliğinden geçti. Tabii sizin durum başka parçalardan falan kaynaklanıyor da olabilir. Farenin polling rate değerini düşürmeyi deneyelim. Fareyi diğer USB portlarında deneyelim.

Son düzenleme:
Aynı sorunu bende yaşıyordum. Ekran kartımı değiştirince kendiliğinden geçti. Tabii sizin durum başka parçalardan falan kaynaklanıyor da olabilir. Farenin polling rate değerini düşürmeyi deneyelim. Fareyi diğer USB portlarında deneyelim.

Faresizde sadece güç kablosuyla denedim olmadı ses geliyordu kendi kendine klavyenin yön tuşları ile aşağı yukarı yapınca da ses geliyor ve sesin işlemci bölgesinden geldiğinden eminim.

Aynısı modem anakartında başıma gelmişti şu videodan çözmüştüm; belki sana bir fikir olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynısı modem anakartında başıma gelmişti şu videodan çözmüştüm; belki sana bir fikir olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorun hala devam ediyor. Oyundayken geliyor ses fakat boştaykende mouse ile senkronize bir şekilde yükseliyor veya alçalıyor boştayken dediğim Opera'da gezinirken falan. PSU yerinden asla gelmiyor. Arkayı açıp dinledim anakartın üstlerinden bir yerden geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı