Analitik geometri nedir?

mamosss

Decapat
Daha fazla  
Hocam, bu analitik geometri tam olarak ne oluyor? AYT matematik için çalışmamı gerektiren bir konu mu? Fonksiyon grafikleri, parabol, limit falan, kısacası grafik tarzı sorularda bir problemim yok. Ekstra çalışmam gereken bir konu mu? Ya da şöyle sorayım, çalışsam limit ve grafik tarzı sorularda bana kolaylık sağlar mı?

Ekstra çalışman gereken konu. Grafik geometrisi gibi düşün işte. Dönüşümler ve çemberle birlikte sadece saf analitik olarak 5'e yakın soru geliyor AYT'de. Önemli. Trigo LTİ İçin gerekli kısmı saymadım bile. Kesin çalış hatta öncelik ver.

peki soru bankası yeterli olurmu yoksa fasikül de eklemek gerekmi yanına

Analitik hakkında 0'a yakın bir bilgi sahibiyim ama 3 konuyu da yapabiliyorum. Türevin geometrik yorumunda analitik için gerekli bilgiler veriliyor. Ayrıyeten analitik çalışmaya gerek yok.

Analitik hakkında 0'a yakın bir bilgi sahibiyim ama 3 konuyu da yapabiliyorum. Türevin geometrik yorumunda analitik için gerekli bilgiler veriliyor. Ayrıyeten analitik çalışmaya gerek yok.
Yapabiliyorsan analitik hakkında bilgi sahibisin demektir zaten. Yanlış yönlendirme insanları. Uzaklık formülleri, alan formülleri dönüşümler vs. 3 Konudan bahsetmiyoruz burada. LTİ Haricinde çemberde birlikte analitikten 4-5 soru çıkıyor biliyorsun değil mi?

3 konu için gerekmiyor ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…