Analog Bir Monitöre Kablosuz Görüntü Aktarma

1

129845

Ziyaretçi
Elimde Fujitsu marka bir monitör vardı, VGA girişi vardı. Önce VGA'yı HDMI'ya dönüştüren bir adaptör aldım ancak daha sonra baktım ki, kablo inanılmaz derecede rahatsız ediyor, kalabalık gösteriyor ve kaba saba duruyor. Kısaca görüntü kirliliğine sebep oluyor! Acaba HDMI bir Wi-Fi ya da Bluetooth görüntü aktarıcı alıp bağlasam mesela AnyCast gibi bir cihaz. İşe yarar mı? Ya da Everest Sl-W13 gibi bir ürün işe yarar mı ve bu cihazları da ayrıca güce mi bağlamak gerekiyor? Yani mümkünce enerjisini bağlı olduğu monitörden alsın ki, ayrıca güç adaptörü gerektirmesin. Fiyat limitim 180 lira, bildiğiniz bir ürün varsa da tavsiyelerinizi alabilir miyim? Okuduğun için teşekkürler arkadaşım, iyi ki varsın :) İyi çalışmalar.

Son düzenleyen: Moderatör:
@TENSES Cevap için teşekkür ediyorum ama umarım böyle bir cihaz vardır. :)
@Technopat Yazım kuralları ve başlıkta hiç kullanmadığım sebeplerden ötürü birer puanlık ceza vermişsin ya! Ben burayı teknoloji forumu sanıyordum, metin yazarlığı ve imla kuralarını dört dörtlük uygulama platformu olduğunu bilseydim, emin olun o hataları yapmazdım! :) Neyse öğrenmiş oldum dikkat ederim... :/

Son düzenleyen: Moderatör:
129845, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı