Analog girişi nedir ?

Kaan1041

Kilopat
Yer
Opeth
Daha fazla  
  1. Arkadaşlar analog girişi nedir? Monitörlerde analog girişi diyor da VGA mı oluyor analog girişi?
  2. Ben Powercolor R9 270 Turbo Duo erkan kartına Cbox 21.5" 5ms Analog+Dvi (Galiba bağlarım Dvi var ama) bağlayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
1.Sorunun cevabı evet analog giriş VGA giriş.
2. Sorunun cevabı DVI girişe DVI VGA girişe VGA bağlanır. Ekran kartından VGA yoksa DVI girişi VGA girişe çeviren bağlantı ile VGA çıkış sağlarsınız. Ama şöyle bir sorun var ki AMD ekran kartlarında VGA takılı olunca ekranda dalgalanma oluyor.

Dalgalanma denilen olay mesela alt taraf 1 saniye gecikiyor, yani aniden dönüyorsununz hani ekranda bazı çizgiler oluşuyor ve çizgilerin içindeki bölge daha geç kalıyor. O olay mı? Hocam onları biliyorum 10 senelik oyuncuyum da, hani bir anlık sordum yani :D

Hiç öyle sorun yaşamadım çünkü Nvidia aldım ekran kartımı hep. Sorunu tam olarak bilmiyorum ama duydum öyle sorun olduğunu sadece.

1.Sorunun cevabı evet analog giriş VGA giriş.
2. Sorunun cevabı DVI girişe DVI VGA girişe VGA bağlanır. Ekran kartından VGA yoksa DVI girişi VGA girişe çeviren bağlantı ile VGA çıkış sağlarsınız. Ama şöyle bir sorun var ki AMD ekran kartlarında VGA takılı olunca ekranda dalgalanma oluyor.
Bende de 270x ekran kartı var. Monitör sadece VGA çıkışlı. Kasada VGA yok DVI var birde HDMI var galiba. Dönüştürücü kullanıyorum ve dediğiniz gibi dalgalanma var. Bunun herhangi bir çözümü yok mudur ?

Aynen aynen bendede aynı sorun var bendede şu an 4670 var (zamanında saygı değerdi) NFS Most Wanted oynarken (eski olanı artık düşünün) PES oynarken falan hep dikkatimi çekti ve oyunu sildim o yüzden dönüşleri falan yapamıordum ne zaman yapacağımı :(

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı