Analog hassasiyeti iyi gamepad önerisi

darthmader

Decapat
Daha fazla  
Flydigi direwolf 2 ve Bloody gpw70 arasında kararsız kaldım. Circle test olarak Bloody daha iyi bir iş çıkartıyor. FPS oyunları veya shooterlar oynadığım için benim için önemli olan analog hassasiyeti ve tutarlığı. Önceden DualSense kullanıyordum ama kırıldı. Hangisini almalıyım bilgili olan birileri var mı?

Normalde bir xbox 9. nesil gamepadi alacaktım. Ancak sağolsun @ahmttunc arkadaşımızın önerisi ile Flydigi Direwolf 2'ye yöneldim. Connectgame üzerinden ürünün fiyatı 1400 ₺'ye düşünce connectgame için birsürü olumsuz yoruma rağmen bir çılgınlık yapıp sipariş verdim. Xbox 9. nesilin nerdeyse yarı fiyatına geliyordu ve xbox 9.nesil için şarjlı pil veya şarj kiti almaya kalkınca fiyat her türlü 3k yı geçiyordu. Connectgame üzerinden yaptığım satın alım şaşırtıcı derecede sorunsuz geçti. Şimdi ilk yaptığım testlerde analoglar çok hassalar ve gayet yumuşakça hareket ettirilebiliyor. Analog ile yaptığın hateketler çok daha smooth hissettiriyor. Artık bu hall sensörlerin olayı mı açıkçası bilmiyorum. Şayet öyleyse tüm üreticiler hall sensöre geçmeli. Flydigi'yi seçmemin bir diğer önemli sebebi de 8 yönlü D-pad e sahip olmasıydı. Artı şeklindeki D-Pad ları kullanışlı bulmuyorum. Son olarak; bu çinliler kendilerini baya geliştirmiş.

Aynı gamepadden bende aynı fiyata aynı siteden bir çılgınlık yapıp 2 ay peşin taksitle aldım cidden Xbox 9. nesilden katve kat daha iyi yazılım desteğide sayesinde makroda ayarlayabiliyoruz.

Bu arada hocam dövüş oyunu oynuyorsanız altdaki 2 tuşa combo atayabiliyorsunuz mesela asaşı sol X tuşu atayıp tek tuşla bu comboyu yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun arkadaşlar. Çöp xbox kolunu almayarak en doğru seçimi yaptınız kazanan siz oldunuz. Güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…