Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.054 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #1 Elimde F710 var. Dpad'i kullanınca sol analog, sol analogu kullanınca Dpad diye algılıyor nasıl düzeltirim? Burada analogu sağa çektim: Burada Dpad'te sağa tıkladım. Pili çıkarıp taktım. Halloldu.
Elimde F710 var. Dpad'i kullanınca sol analog, sol analogu kullanınca Dpad diye algılıyor nasıl düzeltirim? Burada analogu sağa çektim: Burada Dpad'te sağa tıkladım. Pili çıkarıp taktım. Halloldu.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.462 Makaleler 1 Çözümler 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #2 Bu programın linkini paylaşabilir misin? Elimde eski bir direksiyon seti var. BU programla çalıştırabilir miyim bakmak istedim.
Bu programın linkini paylaşabilir misin? Elimde eski bir direksiyon seti var. BU programla çalıştırabilir miyim bakmak istedim.
Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.054 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #3 KafadanKontak dedi: Bu programın linkini paylaşabilir misin? Elimde eski bir direksiyon seti var. BU programla çalıştırabilir miyim bakmak istedim. Genişletmek için tıkla... Program değil site gamepad testi için : Gamepad Tester
KafadanKontak dedi: Bu programın linkini paylaşabilir misin? Elimde eski bir direksiyon seti var. BU programla çalıştırabilir miyim bakmak istedim. Genişletmek için tıkla... Program değil site gamepad testi için : Gamepad Tester