8 880285 Yoctopat Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 1 9 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar elimde fantech shooter 3 gamepad var. Neredeyse 3 aydır bende, hiç sorun yaşamamıştım. Şimdi oyuna gireceğim zaman analog ile dpad işlevini değiştirdi. Bir çözümü var mıdır yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2025
Arkadaşlar elimde fantech shooter 3 gamepad var. Neredeyse 3 aydır bende, hiç sorun yaşamamıştım. Şimdi oyuna gireceğim zaman analog ile dpad işlevini değiştirdi. Bir çözümü var mıdır yardımcı olabilir misiniz?
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.293 Makaleler 11 Çözümler 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #2 Gamepad'de mode tuşu var mı? varsa basın.
WunLord Centipat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #3 Hocam ortadaki tuşun sağındaki tuşa hızlıca iki kere basın, sorununuz düzelecektir iyi sosyaller.
HakanHavs Femtopat Katılım 5 Mart 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #4 WunLord dedi: Hocam ortadaki tuşun sağındaki tuşa hızlıca iki kere basın, sorununuz düzelecektir iyi Sosyaller. Genişletmek için tıkla... Ayni sorun bende de var dediginizi birkaç kez denedim ama ise yaramadi benim gamepad bozuk olabilir mi ya da baska çözümü
WunLord dedi: Hocam ortadaki tuşun sağındaki tuşa hızlıca iki kere basın, sorununuz düzelecektir iyi Sosyaller. Genişletmek için tıkla... Ayni sorun bende de var dediginizi birkaç kez denedim ama ise yaramadi benim gamepad bozuk olabilir mi ya da baska çözümü
WunLord Centipat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #5 HakanHavs dedi: Ayni sorun bende de var dediginizi birkaç kez denedim ama ise yaramadi benim gamepad bozuk olabilir mi ya da baska çözümü. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam.
HakanHavs dedi: Ayni sorun bende de var dediginizi birkaç kez denedim ama ise yaramadi benim gamepad bozuk olabilir mi ya da baska çözümü. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam.