E eux Decapat Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2019 #1 Merhaba Technopat internete kulaklık arıyordum bir ürün dikkatimi çekti, fakat analog kulaklık yazıyordu nedir bu analog kulaklık beni aydınlatabilecek var mı? Kulaklık: Razer Hammerhead Pro V2 Siyah-Yeşil Analog Kulakiçi Kulaklık | ITOPYA Razer Hammerhead Pro V2 Siyah-Yeşil Analog Kulakiçi Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ04-01730100-R3G1 ITOPYA'da. www.itopya.com Kimse bilmiyor mu? Son düzenleme: 30 Eylül 2019
Merhaba Technopat internete kulaklık arıyordum bir ürün dikkatimi çekti, fakat analog kulaklık yazıyordu nedir bu analog kulaklık beni aydınlatabilecek var mı? Kulaklık: Razer Hammerhead Pro V2 Siyah-Yeşil Analog Kulakiçi Kulaklık | ITOPYA Razer Hammerhead Pro V2 Siyah-Yeşil Analog Kulakiçi Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ04-01730100-R3G1 ITOPYA'da. www.itopya.com Kimse bilmiyor mu?
Vivace Hectopat Katılım 27 Eylül 2018 Mesajlar 651 Çözümler 5 30 Eylül 2019 #2 3.5mm jack ile bağlantı yapılan kulaklıklara "analog kulaklık" adı verilir.
E eux Decapat Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2019 #3 Vivace dedi: 3.5mm jack ile bağlantı yapılan kulaklıklara "analog kulaklık" adı verilir. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim
Vivace dedi: 3.5mm jack ile bağlantı yapılan kulaklıklara "analog kulaklık" adı verilir. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim