Paprikka Centipat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 579 Çözümler 2 Yer Qo'noS Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Capitan 22 Eylül 2020 #1 Dağılıyorlarmış. Ne anılar sakladım şarkılarında, vay be diyorum. İyi ki canlı canlı dinleme tanışma fırsatım oldu. Bugüne kadar bütün hissettirdikleri şeyler için teşekkürlerimi iletiyorum kendilerine. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kapanışı da yapalım, Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Dağılıyorlarmış. Ne anılar sakladım şarkılarında, vay be diyorum. İyi ki canlı canlı dinleme tanışma fırsatım oldu. Bugüne kadar bütün hissettirdikleri şeyler için teşekkürlerimi iletiyorum kendilerine. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kapanışı da yapalım, Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et