E EmreBurak00 Kilopat Katılım 6 Ocak 2019 Mesajlar 43 Çözümler 1 3 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar herkese merhaba. Ben tıp 1.sınıf öğrencisiyim. Anatomiye nasıl çalışabilirim? (kitap olarak sobotta var.) Yazarak çalışsam nasıl olur?
Arkadaşlar herkese merhaba. Ben tıp 1.sınıf öğrencisiyim. Anatomiye nasıl çalışabilirim? (kitap olarak sobotta var.) Yazarak çalışsam nasıl olur?
Kreinnar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 1.627 Çözümler 3 3 Ocak 2023 #2 Direkt sırrı veriyorum sana. Birini bul ve birbirinize anlatarak çalışın.
buzdolabi102 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 2.501 Makaleler 1 Çözümler 14 3 Ocak 2023 #3 EmreBurak00 dedi: Arkadaşlar herkese merhaba. Ben tıp 1.sınıf öğrencisiyim. Anatomiye nasıl çalışabilirim? (kitap olarak sobotta var.) Yazarak çalışsam nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Hocanin slaytlari varsa ezberleyene kadar oku. Ben öyle yapiyorum.
EmreBurak00 dedi: Arkadaşlar herkese merhaba. Ben tıp 1.sınıf öğrencisiyim. Anatomiye nasıl çalışabilirim? (kitap olarak sobotta var.) Yazarak çalışsam nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Hocanin slaytlari varsa ezberleyene kadar oku. Ben öyle yapiyorum.
forzamontial Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 881 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #4 Geçen yıl Anatomi finalinden 90 ile geçmiş birisi olarak tavsiyem hocanın slaytlarından kısa kısa notlar çıkarıp çalış. Ezberlemeye çalışma sadece oku.
Geçen yıl Anatomi finalinden 90 ile geçmiş birisi olarak tavsiyem hocanın slaytlarından kısa kısa notlar çıkarıp çalış. Ezberlemeye çalışma sadece oku.