Anayolda gizli radar

Teyarev

Hectopat
Daha fazla  
Dün arabayla sahilin kenarlarındaki banklarda oturmak için bir yere gidiyorduk. Göbekten dönmeye geldik o an kırmızı ışık vardı ve anayol yeşildi herkes geçiyordu. Ve birden bire gözüme bir şey çarptı, gizli bir radar vardı polis ağacın altına yatmış oradan geçen tüm araçlara ceza yazmaya başladı ve araçların hızları da çok hızlı değildi. Ve ben şunu söylemek istiyorum gizli radar ile ceza yendiğinde ilk 15 gün içerisinde itiraz edebilme hakkımız olduğunu duydum. Şimdi bu polisin yaptığı doğru mu? Anayoldan geçenlere görünmeden herkese gizlice ceza yazıyor ve dikkatimi çeken ise deftere yazı yazmadan 1 saniye bile durmuyor yani geçen herkese yazıyor ve her yer ışıklandırılmış. Sizin bu konudaki görüşleriniz neler yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Manisa'da trafikte hız limitini aştığı için bir vatandaşa kesilen para cezası, radar aracının karayolu üzerinde kolayca görülebilecek şekilde konuşlanmadığı ve yolda radar levhası bulunmadığı gerekçesiyle iptal edildi.

Hemen ceza hakimliğine başvurarak itiraz edebilirsin, şu an korona yüzünden işliyor mu bilmiyorum ama sıcağı sıcağına takip etmek önemli. Böyle polisler cidden insanı kanser edebiliyor. Hız sınırı 120. 125 ile gittiğin an basıyorlar cezayı. Hayır yani ben hızımı 120'ye düşürsem bir şey olmayacaktı da 125 oldu diye mi tehlikeye girdik? 150, 140 hatta 130 olsa hadi bir şey demeyeceğim yine...

Birebir yaşamasak, deneyimlemesek güleceğim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı