EeGgTt Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #1 Hem günlük hayatta kullanabileceğim hem de oyun oynarken kullanabileceğim Bluetooth ve kablo opsiyonları bulunan noise cancelling özelliği olan mikrofonlu bir kulaklık arıyorum. Önerilerinizi 4 gözle bekliyorum.
Hem günlük hayatta kullanabileceğim hem de oyun oynarken kullanabileceğim Bluetooth ve kablo opsiyonları bulunan noise cancelling özelliği olan mikrofonlu bir kulaklık arıyorum. Önerilerinizi 4 gözle bekliyorum.
Shadowfire0 Hectopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #2 Dostum kulak içi mi kulak üstü mü ve bütçen nedir? Ona göre önerelim.
EeGgTt Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #3 Shadowfire0 dedi: Dostum kulak içi mi kulak üstü mü ve bütçen nedir? Ona göre önerelim. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle kulak üstü 3000 civarı.
Shadowfire0 dedi: Dostum kulak içi mi kulak üstü mü ve bütçen nedir? Ona göre önerelim. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle kulak üstü 3000 civarı.
Shadowfire0 Hectopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #4 Linkteki kulaklığı tavsiye ederim. Amazon.com.tr
EeGgTt Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #5 Shadowfire0 dedi: Linkteki kulaklığı tavsiye ederim. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... sony markasından önerebileceğiniz var mı?
Shadowfire0 dedi: Linkteki kulaklığı tavsiye ederim. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... sony markasından önerebileceğiniz var mı?
Shadowfire0 Hectopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #6 EeGgTt dedi: sony markasından önerebileceğiniz var mı? Genişletmek için tıkla... Pek bilgim yok maalesef.
EeGgTt dedi: sony markasından önerebileceğiniz var mı? Genişletmek için tıkla... Pek bilgim yok maalesef.