SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.280 Makaleler 3 Çözümler 61 8 Aralık 2020 #1 İlk oyun: Ancestors: The Humankind Odyssey on Steam İkinci oyun: Gears 5 on Steam Hangisini almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2020
İlk oyun: Ancestors: The Humankind Odyssey on Steam İkinci oyun: Gears 5 on Steam Hangisini almalıyım?
Ludvig Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Kasım 2019 Mesajlar 1.299 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen5 5600 | XFX RX6600 8GB | 32GB HyperX Fury Beast | GIGABYTE B550M | 500GB SSD | Rampage Victory kasa ve dahili PSU Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 8 Aralık 2020 #2 Ben Ancestors oyununu oynayan birisi olarak oyunu beğenmedim. Hiç vaadedildiği gibi değildi, umduğum gibi çıkmadı oyun. Ve ayrıca iki oyun da birbirinden çok farklı. Hoşuna hangisi gidiyorsa onu almalısın.
Ben Ancestors oyununu oynayan birisi olarak oyunu beğenmedim. Hiç vaadedildiği gibi değildi, umduğum gibi çıkmadı oyun. Ve ayrıca iki oyun da birbirinden çok farklı. Hoşuna hangisi gidiyorsa onu almalısın.