AndaGrup satıcısından Switch 2 alınır mı?

@Grim Reaper, 7 senedir HB üzerinde aktif satış yapıyorlarsa sorun yaşayacağınızı sanmam. En kötü cayma hakkınızı kullanırsınız.
Krem losyon tarzı şeyler satıyorlarmış sahte olduğunu düşünüyorum diyen çok yorum olmuş ama elektronikte olumsuz yorum az siz de bakabilirsiniz. FLY Tech satıyor Teknosa üzerinde biraz daha ucuza ama taksit falan fistan varken hem Avrupa sürüm cihaz bulmuşken aradaki 700 800 TL farka takılmam gibi geliyor.

@Grim Reaper, olumsuz yorum illaki olacak da önemli olan, olumlu yorumların ve kullanıcı deneyiminin çok olduğu yorumlar. Bunlar, dolandırılma ihtimalini daha da aza düşürür.

@Grim Reaper, olumsuz yorum illaki olacak da önemli olan, olumlu yorumların ve kullanıcı deneyiminin çok olduğu yorumlar. Bunlar, dolandırılma ihtimalini daha da aza düşürür.
Satıcılar kaçıp gitmez de sorun oldu mu sonra uğraştırıyorlar diye yoksa Hb gibi platformlarda öyle suç sayılacak dolandırıcılıklar olmaz kolay kolay. Onların sitesinden satıcılarından alıyorsun sonuçta sorumluluk alıyorlar. Olumlu yorumları 1000'in üzerinde orana vurunca olumlu yorumlar daha fazla.

@Grim Reaper, bana göre bir satıcının yıldız oranı 4 ve üzeri ise kolay kolay sorun çıkmaz. 4 altındaki satıcılardan ürün almamayı tercih ediyorum.

Satıcılar kaçıp gitmez

Kaçıp giderler demiyorum da ikinci el ürün satan satıcılar var, örneğin bilgisayar sektöründe. İsim vermeyeyim. İllaki duymuşsunuzdur.

Satıcıdan hala pek emin olamadım hocam siz de bir bakıp fikrinizi belirtirseniz sevinirim. City Avm satıcı adı 7 yıldır varlar ama olumsuz yorumlarda fatura vb şeyleri yanlış verdikleri falan yazıyor kafam karıştı. Gerçi 1 aydır bulunan firmadan iyidir yine de ama. Hb üzerine bir bakıp fikrinizi söyler misiniz?

Konuda bahsi geçen satıcı bu ise hemen inceledim ve teknolojiyle alakalı yorumları genelde olumlu. Hepsiburada üzerinden bayağıdır da satış yapıyormuş. 1-2 aylık satıcılardan iyidir ve muhtemelen tercih ederdim.

O zaman bunu alıp geçiyorum bundan öte yapılacak araştırma yok zaten burdan sonrası şans işi. Teşekkürler.

@Grim Reaper, rica ederim. Peşin fiyatına 9 taksit de varmış. Aslında değerlendirilebilir. Satın aldıktan sonra geri dönüş yapmayı unutmayın. İncelersiniz, inceledikten sonraki geri dönüşünüz önemli.

Nakit param var taksit yaptırmayı düşünmüyorum limitim yok. Babam halledecekti o limit işini aslında da daha fazla beklemek istemiyorum fiyatın ne olacağı belli olmaz satıcının stoğu belli olmaz beklemek travma yarattı bende yarın uyandığımda ne olacağını bilemiyorum. Kesinlikle geri dönüş yapacağım en azından bilgilendirmiş olurum.

@Grim Reaper, rica ederim. Peşin fiyatına taksit görünce söylemek istedim ve evet, her ne kadar taksitli alsanız da limitiniz olması gerekiyor. 40 bin TL'lik ürün alınacaksa 40 bin TL limit olmalı. Toplam limitten düşüyor ve her ay taksit ödendikçe de ödenen taksit kadar limit artıyor. Geri dönüşünüzü bekliyor olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…