Anderson Talisca Fenerbahçe'de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3 hain bir arada.

Dosya Ekleri

• IMG_7909.jpeg
    533,8 KB · Görüntüleme: 35
Parayı veren düdüğü çalar Beşiktaş'ın bana göre efsanesi quaresmadır.

Orası öyle ancak her futbolcu için doğru bir terim değil. Parayı veren düdüğü çalar mantığına uymayan topçulara saygı duyuluyor genellikle

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen ben bir Beşiktaşlı olarak küçüklüğümden beri taliscayı daha çok severdim quaresmadan.Hatta psn ismimin sonunda bile 94 vardı.Ancak insanın gözünden düşüyor tabi bi yerden sonra.Çarşı taraftarı sıradaki derbide iyi karşılayacaktır taliscayı bundan eminim
Orası öyle ancak her futbolcu için doğru bir terim değil. Parayı veren düdüğü çalar mantığına uymayan topçulara saygı duyuluyor genellikle

Yani hocam hiç yakışmamış forma ben galatasaraylıyım ama bende taliscayı çok seviyordum ama hainliğe girer bu da bence.

Yani hocam hiç yakışmamış forma ben galatasaraylıyım ama bende taliscayı çok seviyordum ama hainliğe girer bu da bence.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hocam şundan yaşayacağız gibi Bizim ‘’bilgili’’ yönetim Cengiz’le ilgileniyormuş.Hüseyin baba kalsaydı iyiydi.

Şükrü Saraçoğlunda pekte güzel karşılayacaklarını sanmıyorum. Sonuçta dep tribünü. Hani sizin Tüpraş olsa tamam derdim de her ses muhtemelen bastırılacak dostum. Fazla havaya girmeye gerek yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…