Andoid tablete Linux yüklenir mi?

yusuf0336

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yukarıda yazdığı gibi yüklenir mi? Tabletim 32 Bit ve eski Android kasıyor. Linux yüklenmezse bile uygun Android sürümü önerir misiniz?

Arkadaşlar yukarıda yazdığı gibi yüklenir mi? Tabletim 32 Bit ve eski Android kasıyor. Linux yüklenmezse bile uygun Android sürümü önerir misiniz?
Tabletinin modelini tahmin edemeyiz, modeli söyler misin?

"Linux kurma"nın yerine geçer mi bilemem ancak Play Store'dan Termux indirip Linux kullanabilirsin. Windows istiyorsan da internetten ucuz veya bedava bir VDS server (bildiğim kadarıyla AWS EC2 1 yıllık bedava) kiralayıp o sunucuya RD Client Android uygulaması üzerinden TCP (Tranmission Control Protocol) üzerinde operate eden RDP (Remote Desktop Protocol) üzerinden bağlanabilirsin.

Son düzenleme:
"Linux kurma"nın yerine geçer mi bilemem ancak Play Store'dan Termux indirip Linux kullanabilirsin. Windows istiyorsan da internetten ucuz bir VDS server kiralayıp RD Client Android uygulaması üzerinden TCP/UDP üzerinde operate eden RDP (Remote Desktop Protocol) üzerinden bağlanabilirsin.
Tablet şehit olarak gider. Termux'un içine dağıtım yükleyebiliyorsun ama 1.5 işletim sistemi bu tablete çok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı