Andrew Tate - Greta Thunberg atışması

603933

Picopat
Olay Andrew Tate'in Greta Thunberg'ü etiketleyip attığı şu twitle başladı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Greta'nın yanıtı ise böyle
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
2.4 milyon beğeni alarak bayağı destek gördü.

Son düzenleme:
Hayatta doğrularınızın olması fevkalade önemli. Kimin ne dediğine bakarak pozisyon almayın. Doğrularınıza göre pozisyon alın. Yoksa manipülasyona açık olursunuz.

Greta güzel laf koymuş yalnız. Ye dana etini, bin dizel arabana, kapa kulağını bunlara geç.

Greta'nın savunduğu şey ve çıkış amacı çok özel ve kıymetli bir şey içindi fakat zamanla değişti. Artık küresel ısınma şeyleriyle kazandığı parayla hayatını yaşıyor gibi geliyor bana. Birebir değil fakat bir arkadaşım aracılığıyla tanıyorum kendisini. Amacı kesinlikle küresel ısınma değil.

George Soros tarafından fonlanıyor deniyor, ama tabii sırf internet geyiği de olabilir.

George Soros tarafından fonlanıyor deniyor, ama tabii sırf internet geyiği de olabilir.
Bilmiyorum o kadar. Fakat fonlandığı kesin. Tamamen gönülüllerden oluşan bir platformu kurup bu kadar zengin olması normal değil. Ayrıca son zamanlarda küresel ısınma ile ilgili hiçbir adım da atmıyor. En basitinden bunun kurmuş olduğu örgüte üye arkadaşlarım var. "Bu seneki sıcaklardan dolayı küresel ısınmanın çok ciddi bir problem olduğunu ben bile görürken siz neden bir şey yapmıyorsunuz?" diye sorunca tersliyorlar, cevap vermiyorlar. Bir bit yeniği var bu işte.

İşin garip tarafı bu işlerle uğraşıp yurt dışından burs alıp, şu an Avrupa'da okuyan insanlar da var. Bu insanlar kimdir, amaçları nedir, gerçekten dertleri küresel ısınma mı? Bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…