K kiergard Femtopat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #1 Merhaba bu Andrew Tate'in the "Real World" adlı kursunu almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı (sadece almış kişiler cevaplasın)? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2024
Merhaba bu Andrew Tate'in the "Real World" adlı kursunu almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı (sadece almış kişiler cevaplasın)?
LemonTree68 Hectopat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 1.043 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #2 Kesinlikle almalısın. Sigma olmak istiyorsan katlanacaksın.
FakirSincap Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 1.561 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #3 Muazzam bir kurs. Ben de aldım ve şu an 6 ay öncesine kadar servetim toplamda 5 kat artarak 5 TL oldu. Şimdi ciddiye falan alırsın, tabii ki de almadım ve almamalısın.
Muazzam bir kurs. Ben de aldım ve şu an 6 ay öncesine kadar servetim toplamda 5 kat artarak 5 TL oldu. Şimdi ciddiye falan alırsın, tabii ki de almadım ve almamalısın.
4 485936 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 2.547 Çözümler 4 14 Haziran 2024 #4 O vereceğin paraya yemek ye, daha çok şey katar hayatında. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2024
K kiergard Femtopat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #5 FakirSincap dedi: Muazzam bir kurs. Ben de aldım ve şu an 6 ay öncesine kadar servetim toplamda 5 kat artarak 5 TL oldu. Şimdi ciddiye falan alırsın, tabii ki de almadım ve almamalısın. Genişletmek için tıkla... Dostum almadıysan boşa konuşma. Arkadaşlar almamışlar konuşmasın, boşa bildirim geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2024
FakirSincap dedi: Muazzam bir kurs. Ben de aldım ve şu an 6 ay öncesine kadar servetim toplamda 5 kat artarak 5 TL oldu. Şimdi ciddiye falan alırsın, tabii ki de almadım ve almamalısın. Genişletmek için tıkla... Dostum almadıysan boşa konuşma. Arkadaşlar almamışlar konuşmasın, boşa bildirim geliyor.
A Ahmet Bag Decapat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #6 Al kardeşim al. Ben aldım, çok büyük etkisini gördüm. Artık kızlar teklif ediyor, çok iyi oldu Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2024
J. Barbaro Hectopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 1.309 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #7 kiergard dedi: Merhaba bu Andrew Tate'in the "Real World" adlı kursunu almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? (sadece almış kişiler cevaplasın)? Genişletmek için tıkla... Eğer İngilizcen vesaire yeterince varsa ve vereceğin para sana çok koymuyorsa, şansını deneyebilirsin bence ve olumlu yönde ilerlerse bize de haber et. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2024
kiergard dedi: Merhaba bu Andrew Tate'in the "Real World" adlı kursunu almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? (sadece almış kişiler cevaplasın)? Genişletmek için tıkla... Eğer İngilizcen vesaire yeterince varsa ve vereceğin para sana çok koymuyorsa, şansını deneyebilirsin bence ve olumlu yönde ilerlerse bize de haber et.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.958 Makaleler 18 Çözümler 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #8 Andrew Tate'i rehber edinmeniz için bir sebep yok ki. Herkeste olduğu gibi kendi benceleriyle yaşayan birisi. Üstün birisi değil.
Andrew Tate'i rehber edinmeniz için bir sebep yok ki. Herkeste olduğu gibi kendi benceleriyle yaşayan birisi. Üstün birisi değil.