Andrew Tate'nin kursu gerçek mi?

The Roghawk

Decapat
Daha fazla  
Bu Andrew Tate'nin jointherealworld diye bir sitesi var. Aylık 50 dolar karşılığında ticaret eğitimi alındığı söyleniyor ve bu işi yapanlar gerçekten çok para kazanıyormuş 😬. Aylık 50 dolar gerçekten yüksek bir para. Bunlar harbiden gerçek mi çok merak ettim. Bu bilginin doğruluğunu ve sitenin güvenirliğini teyit edebilecek biri var mı?

Gerçek olacağını sanmıyorum, Andrew Tate çok zengin bir insan 50 dolar gibi bir paraya bu kadar parayı nasıl kazandığını anlatacağını pek sanmıyorum. Özellikle kazandığı paraların yasal olup olmadığı da gündemdeydi en son.

Tabii ki de hayır, şöyle parayla zengin olma yöntemli şeyleri almayın hocam, gerçekten eğitim başka dolandırıcılık başka, Türkiye'de de dolandırıcılığa ekim kaya bakıyor.

Ürün gerçekçi olmayabilir ama Andrew'in yaptığı şey düzenli para akışı sağlıyor kendisine. Aylık 50 dolar azımsanacak bir ücret değil. En son beni engelliyorlar ayağıyla aracıları da çıkarıp kendi ödeme sistemini oyuna koydu. 1 milyon abonesi olsa aylık 50 milyon dolar para akışı demek bu.

Motivasyon videoları izleyip gaza gelmeyin. Muhtemelen zaten 2-3 yıla unutulur bu kanallar. Andrew Tate'in zaten 50 dolara bunu nasıl yaptığını açıklaması da ayrı bir şey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı