Latest Silver Megapat Katılım 4 Aralık 2015 Mesajlar 235 Makaleler 1 7 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar iş gereği birçok telefon görüşmesi yapıyorum ve hepsini not alamıyorum eskiden arama kaydetme programıyla dönüp bakıyordum ne konuşulmuş. Ancak Android 10'dan sonra hiçbir arama kaydetme programı çalışmıyor. Nasıl halledeceğiz bu sorunu? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2021
Arkadaşlar iş gereği birçok telefon görüşmesi yapıyorum ve hepsini not alamıyorum eskiden arama kaydetme programıyla dönüp bakıyordum ne konuşulmuş. Ancak Android 10'dan sonra hiçbir arama kaydetme programı çalışmıyor. Nasıl halledeceğiz bu sorunu?
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 7 Ocak 2021 #2 Çünkü artık buna izin verilmiyor tamamen yasaklandı.
R ramazandeveli Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Aralık 2014 Mesajlar 1.953 Çözümler 11 Yer Ankara, Batıkent. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek pc 7 Ocak 2021 #3 Jotariel dedi: Çünkü artık buna izin verilmiyor tamamen yasaklandı. Genişletmek için tıkla... Mİ MAX 3 ve Android 10 kullanmakta. Ben kayıt edebilmekteyim.
Jotariel dedi: Çünkü artık buna izin verilmiyor tamamen yasaklandı. Genişletmek için tıkla... Mİ MAX 3 ve Android 10 kullanmakta. Ben kayıt edebilmekteyim.
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 7 Ocak 2021 #4 ramazandeveli dedi: Mİ MAX 3 ve Android 10 kullanmakta. Ben kayıt edebilmekteyim. Genişletmek için tıkla... Peki bunu ne ile yaptığınızı sormamın sakıncası var mı ?
ramazandeveli dedi: Mİ MAX 3 ve Android 10 kullanmakta. Ben kayıt edebilmekteyim. Genişletmek için tıkla... Peki bunu ne ile yaptığınızı sormamın sakıncası var mı ?
R ramazandeveli Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Aralık 2014 Mesajlar 1.953 Çözümler 11 Yer Ankara, Batıkent. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek pc 7 Ocak 2021 #5 Jotariel dedi: Peki bunu ne ile yaptığınızı sormamın sakıncası var mı ? Genişletmek için tıkla... Mİ ses kaydedici ile yapmaktayım.
Jotariel dedi: Peki bunu ne ile yaptığınızı sormamın sakıncası var mı ? Genişletmek için tıkla... Mİ ses kaydedici ile yapmaktayım.