Gökdeniz Baş Hectopat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 92 Çözümler 1 8 Ekim 2021 #1 Uzun zamandır android 10 kullanıyorum. Bazı uygulamalarda koyu mod çalışırken bazılarında çalışmıyor. Ayarlar kısmından varsayılan koyu tema olarak seçili. Nasıl etkinleştirebilirim?
Uzun zamandır android 10 kullanıyorum. Bazı uygulamalarda koyu mod çalışırken bazılarında çalışmıyor. Ayarlar kısmından varsayılan koyu tema olarak seçili. Nasıl etkinleştirebilirim?
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #2 Hangi uygulamalar mesela? Sayabilir misiniz? Telefon modeli nedir?
Gökdeniz Baş Hectopat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 92 Çözümler 1 8 Ekim 2021 #3 Stoch dedi: Hangi uygulamalar mesela? Sayabilir misiniz? Telefon modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Snapchat ve tiktok. Cihaz modelim Huawei Mate 20 Lite.
Stoch dedi: Hangi uygulamalar mesela? Sayabilir misiniz? Telefon modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Snapchat ve tiktok. Cihaz modelim Huawei Mate 20 Lite.
4 408586 Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.764 Makaleler 1 Çözümler 15 10 Ağustos 2022 #4 Gökdeniz Baş dedi: Snapchat ve TikTok. Cihaz modelim Huawei Mate 20 Lite. Genişletmek için tıkla... Konuyu horlatıyorum kusura bakmayın. Snapchat ve TikTok'un Android tarafında karanlık mod desteği yok.
Gökdeniz Baş dedi: Snapchat ve TikTok. Cihaz modelim Huawei Mate 20 Lite. Genişletmek için tıkla... Konuyu horlatıyorum kusura bakmayın. Snapchat ve TikTok'un Android tarafında karanlık mod desteği yok.