Çözüldü Android 10 tablette bir uygulama nasıl gizlenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SpeedBoy

Femtopat
Daha fazla  
Tabletimde bir uygulama gizlemek istiyorum ama Play Store'daki uygulamalara güvenmiyorum, yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Güvenebileceğin uygulamalar aslında var Play Store da. Mesela Microsoft Launcher, Nova Launcher, holo Launcher vb. uygulamayı başlatıcıdan gizlesen bile ayarlardan yine de o uygulama görülebilir. Eğer tabletinde kullanıcı profili oluşturabilirsen yeni kullanıcı oluşturup gizleyeceğin uygulamaları ona kurarsın.
Güvenebileceğin uygulamalar aslında var Play Store da. Mesela Microsoft Launcher, Nova Launcher, holo Launcher vb. uygulamayı başlatıcıdan gizlesen bile ayarlardan yine de o uygulama görülebilir. Eğer tabletinde kullanıcı profili oluşturabilirsen yeni kullanıcı oluşturup gizleyeceğin uygulamaları ona kurarsın.

Çözüm
Teşekkürler deneyeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı