Android 10 ve IPhone'nin iOS 13 sürümünü birleştirdim

Daha fazla  
Başlıkta da yazıldığı gibi, Android 10 ve IPhone'nin iOS 13 sürümünü birleştirip Karma bir işletim sistemi hazırladım, fakat şöyle bir sorun var, her şey VirtualBox'ta mükemmel derecede iyi çalışırken, direkt HDD'ye format olarak yani OS olarak yazdığımda, ve çalıştırdığımda hiçbir şey yolunda değil, her şey mükemmel gidiyor onun dışında, sizce sorun ne olabilir? Android telefonlarda düzgün çalışıyor, IPhone'larda hard Brick'e sebep oluyor, bilgisaylardada dediğim gibi, VirtualBox dışında düzgün çalışmıyor.

Merakla bekliyorum. Çalışan ekran görüntülerini de atarsınız umarım.

Artı -1 Eksi
En basit örnekten ilerleyeceğim. Apple cihazlarda Darwin kernel kullanılıyor ve Darwin'de Linux'taki sürücülerin çoğu mevcut değil. x86 için Darwin'in tabanı olan BSD'de bile sürücü sıkıntısı mevcut, olgun bir donanım olmadan (en az 2-3 yaşında) BSD kullanmak pek akıl karı değil. Kaldı ki iOS'ta bu kernel illa ki modifiye edilmiştir ve bazı şeyler farklı olduğundan dolayı sürücü yazmak için bile tersine mühendislik yapmak gerekiyordur... Ayrıca Kreato'nun dediği gibi hizmetler vs. işin içine girecek daha... Hayatının sonuna kadar sürecek süreçlerden bahsediyorum belki de dostum. Bunun yerine sıfırdan bir sistem yazman daha mantıklı olur.
@TerabyteForever Hocam bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Apple cihazlar .dmg değil .ipa açıyor bildiğime göre.

Bu işletim sistemlerini nasıl birleştirdiniz?
Android, Linux çekirdeğini kullanıyor ve Java diliyle yazıldı. iOS ise Darwin(MacOS) çekirdeğini kullanırken Swift ve Apple Script dilini kullanıyor. Bu iki işletim sistemi alakasız.
iOS kapali kaynaklı ve yanlızca Apple işlemcide çalışır.
Yani böyle bir şey mümkün değil!

Son düzenleme:
Konuyu hortlatıyorum ama bir gelişme var mı? Ne güzel gülecektik.
Tabikide olmaz. İkisinin yazılım dili farklı. Ayrıca iOS işletim sistemini daha kıran yok (Jailbreak ayrı). iOS'u kıran insana Apple o hata açığını söylemesi için milyonlar verirdi ayrıca. Kimse böyle bir şey yapmaz ondan dolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…