Android 11 için toplu önbellek temizleme uygulaması önerisi

İstediği izinlerde ekranı kaydetmek diye bir şey var. Dosyalarıma eriştiği yetmiyormuş gibi ekranıma da göz dikmiş.

Clean Master vardı bir aralar o nasıl? Uzun bir aradan sonra Andorid'e geçtiğim için uygulamalar hakkında pek fikrim yok. :D
=))))) Hic farketmedim, bunaldigim ve surekli kullanmayacagim icin hepsine evet dedim gectim.

Baska islevlere bakmadim ama CM da direk olarak silmedi. Muhtemen uyeligi yukseltme istemistir.

=))))) Hic farketmedim, bunaldigim ve surekli kullanmayacagim icin hepsine evet dedim gectim.

Baska islevlere bakmadim ama CM da direk olarak silmedi. Muhtemen uyeligi yukseltme istemistir.
CCleaner'ı babamın telefonuna yüklemek için gerekli izinlere baktım orada görmüştüm. :)

Olabilir, paralı uygulama taktiği. Gerçi ömür boyu olsa alalım dönemlik istiyordu sanırım o.

CCleaner'ı babamın telefonuna yüklemek için gerekli izinlere baktım orada görmüştüm. :)

Olabilir, paralı uygulama taktiği. Gerçi ömür boyu olsa alalım dönemlik istiyordu sanırım o.
Ben su ana dek hep rootluyordum telefonumu ve kolayca uygulama buluyordum. Ama bu telefonu yeni aldim ve garantisine zarari olur diye rootlamadim.

O root işlerinden pek anlamıyorum zaten ben. Bir kere eski telefonumda denedim telefonun içine ettim, bir daha da ellemedim. :D
=)) Ben epey forumdan bakip, ortak anlatima gore yapmistim. Yoksa tek bir yerde bazen yanlis bilgi ya da dosya olabiliyor.
Ben de zamaninda bozup sonra yine forumlardan ogrenip yapmistim.
Donusu olacak sekilde bozmusum demek ki=)

CCleaner mobile kullanabilirsiniz.
Onda da bahsettigim durumlar var maalesef.
Ek bilgi: Android 11'in buna sistem olarak izin vermediğini araştırmalarım sonucu buldum. Aynı şekilde; tüm programlarla en fazla (otomatik işlem yetkisi verirseniz) gözünüzün önünde ya da arka planda, uygulamalar menüsüne girip tek tek önbelleği boşalt kısmına tıklayarak siliyor. Yani hiçbir şekilde yokmuş eskisi gibi tek tuşla toplu önbellek silme. Android vermemiş bunu zaten. Boşuna aramışız. Konu, çözümü olmadığı anlaşıldığından kapanabilir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı