Android 12 Alacak Xiaomi, Redmi ve POCO Telefonların Listesi Sızdırıldı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Android 12 alacak Xiaomi, Redmi ve POCO telefonlar

Android 12 güncellemesi alacak Xiaomi, Redmi ve POCO akıllı telefon modelleri ortaya çıktı. Google, Mayıs ayında Android 12 işletim sistemini tanıtmış ve yeni Android sürümünün Ağustos ayına kadar stabil olarak dağıtılmayacağını belirtmişti. Tüm gözler piyasadaki akıllı telefon üreticilerine çevrilmişken, bugün Xiaomi’ye yakın kaynaklar tarafınca önemli bir rapor paylaşıldı. Paylaşılan raporla birlikte Android 12 alacak Xiaomi, […]

Devamı: Android 12 Alacak Xiaomi, Redmi ve POCO Telefonların Listesi Sızdırıldı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Mi 9'un almayıp Redmi Note 8'in alması çok garip. Bu arada Redmi Note 8 2021 derken neyi kastediyor? 2020 de aldım ben telefonu. Güncelleme almayacak mıyım şimdi.
2021 olanı mediatek işlemciyle çıktı, sizde snapdragon olan var.
Doğru olduğunu sanmıyorum.
Bu resmi bir liste değil, Xiaomi gelir bu telefon android 13 alacak der ve bir süre sonra donanımı yetmiyor diye vermez(yaşandı).
Kusura bakmayın ama üstünde "Xiaomi onaylamadı" yazan bir listeyi nasıl sızdırıldı diye paylaşabildiler anlamıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı