B Başaramadık.Abi Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 538 Çözümler 2 10 Ağustos 2022 #1 Galaxy A21s model telefonumu Android 12 yaptıktan sonra dosyalarım uygulaması açılmamaya başladı. Açıldığı an beyaz ekran gelip hemen kapanıyor.
Galaxy A21s model telefonumu Android 12 yaptıktan sonra dosyalarım uygulaması açılmamaya başladı. Açıldığı an beyaz ekran gelip hemen kapanıyor.
Çözüm B B Başaramadık.Abi 11 Ağustos 2022 LuNİZz 1989 dedi: Yazılımsal bir hata.Buradan Xiaomi dosya uygulamasını yükleyip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... İlk gördüğümde ne alaka demiştim ama yine de denedim. İşe yaramadı tabii ki. Ayarlardan uygulamanın verisini silince açıldı. Güncel değilmiş bu arada. @378352
LuNİZz 1989 dedi: Yazılımsal bir hata.Buradan Xiaomi dosya uygulamasını yükleyip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... İlk gördüğümde ne alaka demiştim ama yine de denedim. İşe yaramadı tabii ki. Ayarlardan uygulamanın verisini silince açıldı. Güncel değilmiş bu arada. @378352
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #2 Başaramadık.Abi dedi: Galaxy A21s model telefonumu Android 12 yaptıktan sonra dosyalarım uygulaması açılmamaya başladı. Açıldığı an beyaz ekran gelip hemen kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Uygulama ile alakılıdır başka dosya uygulaması kullanmanızı tavsiye ederim zarchiver deneyin. Artı 0 Eksi
Başaramadık.Abi dedi: Galaxy A21s model telefonumu Android 12 yaptıktan sonra dosyalarım uygulaması açılmamaya başladı. Açıldığı an beyaz ekran gelip hemen kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Uygulama ile alakılıdır başka dosya uygulaması kullanmanızı tavsiye ederim zarchiver deneyin.
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.878 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #3 Yazılımsal bir hata sanırım. Yeni güncelleme ile düzelene kadar başka bir dosya yöneticisi indirip kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Yazılımsal bir hata sanırım. Yeni güncelleme ile düzelene kadar başka bir dosya yöneticisi indirip kullanabilirsiniz.
3 378352 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.309 Makaleler 3 Çözümler 14 10 Ağustos 2022 #4 Başaramadık.Abi dedi: Galaxy A21s model telefonumu Android 12 yaptıktan sonra dosyalarım uygulaması açılmamaya başladı. Açıldığı an beyaz ekran gelip hemen kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Galaxy Store'dan uygulamayı güncellemeyi denediniz mi? Artı 1 Eksi
Başaramadık.Abi dedi: Galaxy A21s model telefonumu Android 12 yaptıktan sonra dosyalarım uygulaması açılmamaya başladı. Açıldığı an beyaz ekran gelip hemen kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Galaxy Store'dan uygulamayı güncellemeyi denediniz mi?
LuNİZz 1989 Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 1.719 Çözümler 13 Yer Çankaya,Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #5 Başaramadık.Abi dedi: Galaxy A21s model telefonumu Android 12 yaptıktan sonra dosyalarım uygulaması açılmamaya başladı. Açıldığı an beyaz ekran gelip hemen kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal bir hata.Buradan Xiaomi dosya uygulamasını yükleyip tekrar deneyin. Artı -1 Eksi
Başaramadık.Abi dedi: Galaxy A21s model telefonumu Android 12 yaptıktan sonra dosyalarım uygulaması açılmamaya başladı. Açıldığı an beyaz ekran gelip hemen kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal bir hata.Buradan Xiaomi dosya uygulamasını yükleyip tekrar deneyin.
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.288 Çözümler 8 Yer Silicon Valley 10 Ağustos 2022 #6 378352 dedi: Galaxy Store'dan uygulamayı güncellemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Sorunun çözümü muhtemelen bu bende de olmuştu. Artı 0 Eksi
378352 dedi: Galaxy Store'dan uygulamayı güncellemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Sorunun çözümü muhtemelen bu bende de olmuştu.
KS KS B Başaramadık.Abi Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 538 Çözümler 2 10 Ağustos 2022 #7 378352 dedi: Galaxy Store'dan uygulamayı güncellemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Güncellemeler kısmına baktığımda dosyalarım uygulaması görünmüyor. Güncel sanırım. Artı 0 Eksi
378352 dedi: Galaxy Store'dan uygulamayı güncellemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Güncellemeler kısmına baktığımda dosyalarım uygulaması görünmüyor. Güncel sanırım.
3 378352 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.309 Makaleler 3 Çözümler 14 10 Ağustos 2022 #8 Başaramadık.Abi dedi: Güncellemeler kısmına baktığımda dosyalarım uygulaması görünmüyor. Güncel sanırım. Genişletmek için tıkla... Güncelse maalesef zarchiver gibi 3. parti yazılım kurabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Başaramadık.Abi dedi: Güncellemeler kısmına baktığımda dosyalarım uygulaması görünmüyor. Güncel sanırım. Genişletmek için tıkla... Güncelse maalesef zarchiver gibi 3. parti yazılım kurabilirsiniz.
KS KS B Başaramadık.Abi Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 538 Çözümler 2 11 Ağustos 2022 #9 LuNİZz 1989 dedi: Yazılımsal bir hata.Buradan Xiaomi dosya uygulamasını yükleyip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... İlk gördüğümde ne alaka demiştim ama yine de denedim. İşe yaramadı tabii ki. Ayarlardan uygulamanın verisini silince açıldı. Güncel değilmiş bu arada. @378352 Son düzenleme: 11 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
LuNİZz 1989 dedi: Yazılımsal bir hata.Buradan Xiaomi dosya uygulamasını yükleyip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... İlk gördüğümde ne alaka demiştim ama yine de denedim. İşe yaramadı tabii ki. Ayarlardan uygulamanın verisini silince açıldı. Güncel değilmiş bu arada. @378352
3 378352 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.309 Makaleler 3 Çözümler 14 12 Ağustos 2022 #10 Başaramadık.Abi dedi: İlk gördüğümde ne alaka demiştim ama yine de denedim. İşe yaramadı tabii ki. Ayarlardan uygulamanın verisini silince açıldı. Güncel değilmiş bu arada. @378352 Genişletmek için tıkla... Samsung her büyük güncellemeden sonra sistem uygulamaları mutlaka Galaxy Store'dan ayrıca güncelleyin diyordu. Artı 0 Eksi
Başaramadık.Abi dedi: İlk gördüğümde ne alaka demiştim ama yine de denedim. İşe yaramadı tabii ki. Ayarlardan uygulamanın verisini silince açıldı. Güncel değilmiş bu arada. @378352 Genişletmek için tıkla... Samsung her büyük güncellemeden sonra sistem uygulamaları mutlaka Galaxy Store'dan ayrıca güncelleyin diyordu.