Android 12’ye Ait İlk Ekran Görüntüleri Sızdı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Android-12-Beta-499x1080.jpg

Bu görseller, Google’ın bir sonraki Android işletim sistemi Android 12’ye ilk bakışımız olabilir. Google, büyük olasılıkla bu ayın ilerleyen günlerinde piyasaya sürülecek bir dizi Geliştirici Önizlemesi ve Beta’nın ardından, Android’in bir sonraki ana sürümünü (Android 12) bu yılın sonunda yayınlayacak. Google, kararlı sürümün öncesinde, sürüme hazırlanmaları için zaman tanımak amacıyla ana ortaklarıyla dokümanları ve kaynak […]

Devamı: Android 12’ye Ait İlk Ekran Görüntüleri Sızdı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

IOS'da, APK gibi bir durum olsa hiç düşünmem direkt olarak bir Iphone telefon alırım. Android telefon alınca ister üst segment olsun ister giriş seviyesi olsun yazılım desteği olarak ömürleri çok kısa oluyor 2 sene maksimum 3 sene oluyor. IOS işletim sistemini kullanan Iphone 5S telefonunun desteği Haziran 2019 gibi kesildi. Telefon 2013'de çıktı üstelik. Android telefonlar maalesef IOS işletim sistemleri kadar uzun yazılım desteği almıyor aşırı can sıkıcı bir durum. 2016 Aralık ayında çıkış yapan Asus Zenfone 3 telefonum sadece 2 adet Android güncellemesi aldı ve 2018 ayının sonlarına doğru desteği tamamen kesildi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı