Ç Çağdaş0990 Femtopat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #1 Telefonumu 3 4 ay önce MIUI 14 ve Android 13'e güncellemiştim sonrasında telefona APK yükleyememeye başladım. Nedeni güncellemeden dolayı mı yoksa başka bir sıkıntı mı var? Cevaplayan olrsa sevinirim.
Telefonumu 3 4 ay önce MIUI 14 ve Android 13'e güncellemiştim sonrasında telefona APK yükleyememeye başladım. Nedeni güncellemeden dolayı mı yoksa başka bir sıkıntı mı var? Cevaplayan olrsa sevinirim.
YigitCAS Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 545 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Temmuz 2023 #2 Bilinmeyen kaynaktan yükleme açık mı?
Piixig Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 386 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #3 Apk dosyasından dolayı hocam eski sürüm ve yeni sürümler arasında dosyada bir fark var eski sürüme uygun apk dosyalarını yükleyemiyorsunuz.
Apk dosyasından dolayı hocam eski sürüm ve yeni sürümler arasında dosyada bir fark var eski sürüme uygun apk dosyalarını yükleyemiyorsunuz.
Ç Çağdaş0990 Femtopat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #4 YigitCAS dedi: Bilinmeyen kaynaktan yükleme açık mı? Genişletmek için tıkla... Açık. Piixig dedi: APK dosyasından dolayı hocam eski sürüm ve yeni sürümler arasında dosyada bir fark var eski sürüme uygun APK dosyalarını yükleyemiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Yok hocam onunla alakalı değil yeni eski fark etmeksizin hiçbir APK yüklenmiyor.
YigitCAS dedi: Bilinmeyen kaynaktan yükleme açık mı? Genişletmek için tıkla... Açık. Piixig dedi: APK dosyasından dolayı hocam eski sürüm ve yeni sürümler arasında dosyada bir fark var eski sürüme uygun APK dosyalarını yükleyemiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Yok hocam onunla alakalı değil yeni eski fark etmeksizin hiçbir APK yüklenmiyor.
Piixig Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 386 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #5 Hocam apk dosyasının yeni sürüme uygun olup olmadığını onu hazırlayan bilebilir.
m1stx Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 635 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #6 Hocam ben de aynı sorun vardı bir Rus sitesi bulmuştum o sitedeki APK'lar yükleniyordu fakat siteyi hatırlamıyorum.
Hocam ben de aynı sorun vardı bir Rus sitesi bulmuştum o sitedeki APK'lar yükleniyordu fakat siteyi hatırlamıyorum.