Android 13 "Bu klasörün içeriği sadece bilgisayardan gösterilir" hatası

Nickha

Megapat
Daha fazla  
Android 13 Samsung cihazında ZArchiver programından PUBG için config yapacaktım fakat data klasörüne erişmedim. Dosyalar kısmından denedim ve "Android kısıtlamaları nedeniyle bu klasörün içeriği sadece bilgisayarda gösterilir" hatası aldım. Bir çözümü var mı?

Rootlamak. Android 10'dan sonra mı, 11'den miydi tam hatırlamıyorum ama data, obb klasörüne erişim kısıtlandı ve okuma-yazma yetkisine sahip olmak için cihazı rootlamak gerekiyor.

Artı -1 Eksi
ZArchiver'den daha çok izinler alan bir gelişmiş bir dosya yöneticisi kullanman lazımdır.

Bunu ES Dosya yöneticisi yapıyor ama Google Play'de yoktur. İnternetten son sürümünü indirmelisin.

Bunun için roota gerek yoktur belirtim. Gelişmiş dosya izinleri alan gelişmiş bir dosya yöneticisi uygulaması lazımdır.

Es dosya yöneticisinde de sorun devam ediyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230318_173036_ES File Explorer.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 616
  • Screenshot_20230318_173040_Files.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 565
Rootlamak. Android 10'dan sonra mı, 11'den miydi tam hatırlamıyorum ama data, obb klasörüne erişim kısıtlandı ve okuma-yazma yetkisine sahip olmak için cihazı rootlamak gerekiyor.
Alakası yok bende normalde 13 yüklüydü ve rahatlıkla dosya atabiliyordum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…