Mami1938 Decipat Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 292 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #1 Ben Samsung A51 kullanıyorum ve root atmak istiyorum TWRP üzerinden ama bootloader kapalı ve TWRP de yok bana uygun TWRP dosyasını ve nasıl TWRP kuracağımı anlatabilirmisiniz? Model = Samsung A51(A515F) Fimware = A515FXXU5gvk6 Android 13
Ben Samsung A51 kullanıyorum ve root atmak istiyorum TWRP üzerinden ama bootloader kapalı ve TWRP de yok bana uygun TWRP dosyasını ve nasıl TWRP kuracağımı anlatabilirmisiniz? Model = Samsung A51(A515F) Fimware = A515FXXU5gvk6 Android 13
Çözüm Mami1938 23 Mayıs 2024 umutcancelik00 dedi: Evet Fastboot Samsung'larda var. Genişletmek için tıkla... Samsung'larda Fastboot yok downloading modu var onun yerine. Stock fimwaredan boot.img i Magisk'le patchleyip. Tar a paketleyip Odin'den AP kısmından seçip flashladım sorunu çözüldü.
umutcancelik00 dedi: Evet Fastboot Samsung'larda var. Genişletmek için tıkla... Samsung'larda Fastboot yok downloading modu var onun yerine. Stock fimwaredan boot.img i Magisk'le patchleyip. Tar a paketleyip Odin'den AP kısmından seçip flashladım sorunu çözüldü.
umutcancelik00 Decapat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #11 Mami1938 dedi: Sence Samsung'da Fastboot var mı YouTube'dan video izledim fimwarelara özel TWRP veriyorlardı ondan dolayı TWRP dosyası istiyorum fimware e özel. Genişletmek için tıkla... Evet fastboot samsunglarda var. Artı 0 Eksi
Mami1938 dedi: Sence Samsung'da Fastboot var mı YouTube'dan video izledim fimwarelara özel TWRP veriyorlardı ondan dolayı TWRP dosyası istiyorum fimware e özel. Genişletmek için tıkla... Evet fastboot samsunglarda var.
KS KS Mami1938 Decipat Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 292 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #12 umutcancelik00 dedi: Evet Fastboot Samsung'larda var. Genişletmek için tıkla... Samsung'larda Fastboot yok downloading modu var onun yerine. Stock fimwaredan boot.img i Magisk'le patchleyip. Tar a paketleyip Odin'den AP kısmından seçip flashladım sorunu çözüldü. Son düzenleme: 15 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
umutcancelik00 dedi: Evet Fastboot Samsung'larda var. Genişletmek için tıkla... Samsung'larda Fastboot yok downloading modu var onun yerine. Stock fimwaredan boot.img i Magisk'le patchleyip. Tar a paketleyip Odin'den AP kısmından seçip flashladım sorunu çözüldü.