Android 14 One UI 6 yüklenmeli mi?

Bende A54 var. Daha dün geldi, şuan memnunum sorun yaşatmadı. One UI 5'te çok pil tüketimi vardı.
Aynı şekilde başka A54 kullanıcısı da düşünmeden güncelleyin diyor ve pil performansında artış var. S23 kullanan arkadaşımda herhangi bir sorun yaşamadı, ben de telefonda gezindim biraz ve herhangi bir soruna rastlamadım. Tabii memnun olmayan, şikayetçi bir kitle de var, bu yüzden benim önerim şimdilik geçilmemesi gerektiği yönünde, sürüm 1-2 aya oturacaktır.

Okuduğum incelemelere göre Android 14'te arka plandaki uygulamar daha az CPU kullanarak tasarruf yapıyormuş. Ram kullanımında iyileştirmeler varmış vs...

Merhaba sorum yukarıdaki gibi. Sizce geldiği zaman yükleyeyim mi? S23 serilerine gelmiş bazı takılmalar oluyor diyorlar bazı yerlerde. Biraz daha bekleyeyim mi yoksa direk yükleyeyim mi?

Canın sıkılıyorsa yükle ama bence yükleme stabil olmayabilir.

Merhaba sorum yukarıdaki gibi. Sizce geldiği zaman yükleyeyim mi? S23 serilerine gelmiş bazı takılmalar oluyor diyorlar bazı yerlerde. Biraz daha bekleyeyim mi yoksa direk yükleyeyim mi?
İki üç ay bekle, ben o hatyayı Android 13/OneUI 5 güncellemesinde yaptım ve ilk dönemleri berbat oluyor.

S21 FE pil tüketimi çok fazlaydı. Mesela ben A54 kullanıyorum hayvan gibi pil tüketiyor 5000MAH olması rağmen bu kadar kötü pil performansı var. ONE UI 6 geçince pil performansı düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…