Android 15 beta nasıl kullanılır?

Av2xnn

Centipat
Makaleler
10
Daha fazla  
Merhaba, TikTok'ta ve Instagram bazen Android 15 kullanan kişiler görüyorum, kimi kişiler Custom ROM ile kimi kişilerde beta ile giriyor ama ben bir türlü bulamadım. Android 15 beta Samsung Tab A9+ için nasıl bulabilirim ve kullanabilirim?

Muhtemelen özel rom kuruyorlardır. Bunlar da resmi olmayan kararsız sürümlerdir.

Sorunuz ne kadar nasıl kullanılacağına yönelik olsa da fikrimi paylaşmak istiyorum. Kararsız sürümler kullanmak sadece sizi sorunlarla uğraştırır. Bu yüzden resmi sürüm gelene kadar beklemek daha mantıklı olacaktır.

Google'a "Android 15 custom roms" yazarak da gerekli indirme bağlantılarına ulaşabilirsiniz. Her biri belirli cihaza özel oluyor, kısacası dikkat etmekte fayda var.

Muhtemelen özel ROM kuruyorlardır. Bunlar da resmi olmayan kararsız sürümlerdir.

Sorunuz ne kadar nasıl kullanılacağına yönelik olsa da fikrimi paylaşmak istiyorum. Kararsız sürümler kullanmak sadece sizi sorunlarla uğraştırır. Bu yüzden resmi sürüm gelene kadar beklemek daha mantıklı olacaktır.

Google'a "Android 15 Custom roms" yazarak da gerekli indirme bağlantılarına ulaşabilirsiniz. Her biri belirli cihaza özel oluyor, kısacası dikkat etmekte fayda var.

Bazı kişiler ROM olmadan beta sürümüne giriyorlar hocam o nasıl oluyor bilginiz var mı acaba?

Yazıda belirttim hocam telefon değilde tablet, Samsung tab a9+ SM-x210
Özür dilerim, fark edemedim.

Modeli araştırdığımda şu anlık Android 13 desteğinin olduğunu görüyorum. Cihaz daha 14. versiyon güncellemesini almamış, bu demek oluyor ki 15'in betasına katılmak bir nevi imkansız gibi birşeydir.

İlk paragraftaki tamamen benim düşüncem. Android 15 güncellemesi alacak cihazlar yazarak listeden tabletinize gelecek mi diye kontrol edebilirsiniz. Onun harici resmi bir şekilde Android 15'i kurabileceğinizi sanmıyorum.

Özür dilerim, fark edemedim.

Modeli araştırdığımda şu anlık Android 13 desteğinin olduğunu görüyorum. Cihaz daha 14. versiyon güncellemesini almamış, bu demek oluyor ki 15'in betasına katılmak bir nevi imkansız gibi birşeydir.

İlk paragraftaki tamamen benim düşüncem. Android 15 güncellemesi alacak cihazlar yazarak listeden tabletinize gelecek mi diye kontrol edebilirsiniz. Onun harici resmi bir şekilde Android 15'i kurabileceğinizi sanmıyorum.
Cihazım resmi olarak şu anda elimde Android 14 çalıştırıyor 2 yıl daha garantisi var ve 2 yıl daha güncelleme alacak, yanlışınız var

Ben resmi romları asla kullanmam sevmiyorum ilk cihaz aldığım gibi romu değiştiriyorum

Android 15 geçen aydan beri aosp ve los tabanlı stabil sürümleri bulunuyor cihazın destekliyorsa kullanabilirsin portlamayi bilmiyorsan sakın portlamayi deneme

Benim android 14 kullanmamam için sebep vardı ama senin android 15 geçmek için sebebin var mi??

Genelde her ROM ilk çıktığında stabil olmaz beta dediklerin GSI yada Test sürümleridir. Yanlış bilmiyorsam senin tabletinden kullanan geliştirici pek yok şuan android 14 custom romlari bulunuyor

Android 15 teyim çünkü qs lag dediğimiz sıkıntıyı çözmüşler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı