m1stx Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 635 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #1 Merhaba, önceden FPS göstergesini geliştirici seçeneklerindeki Power monitörden açıyordum ama Android 15'e güncellediğimden beri Power monitörde sadece sıcaklık gösteriyor. Play Store'daki FPS göstergesi uygulamaları çalışmıyor.
Merhaba, önceden FPS göstergesini geliştirici seçeneklerindeki Power monitörden açıyordum ama Android 15'e güncellediğimden beri Power monitörde sadece sıcaklık gösteriyor. Play Store'daki FPS göstergesi uygulamaları çalışmıyor.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.434 Makaleler 11 Çözümler 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki adımları dene. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2025
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki adımları dene.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.218 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 15 Haziran 2025 #3 Eğer telefon AOSP ile birlikte geliyorsa kendi otomatik geliyor FPS sayacı.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.996 Makaleler 18 Çözümler 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #4 Geliştirici ayarlarında GPUWatch diye bir seçenek var, oradan açılabilir fakat Samsung'a mı özel bilgim yok. Birkaç gün evvel keşfetmiştim ben de.
Geliştirici ayarlarında GPUWatch diye bir seçenek var, oradan açılabilir fakat Samsung'a mı özel bilgim yok. Birkaç gün evvel keşfetmiştim ben de.
m1stx Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 635 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #5 Crownguard dedi: Geliştirici ayarlarında gpuwatch diye bir seçenek var, oradan açılabilir fakat Samsung'a mı özel bilgim yok. Birkaç gün evvel keşfetmiştim ben de. Eki Görüntüle 2513051 Genişletmek için tıkla... Bende yok, sanırım Samsung icin. Yerayay dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki adımları dene. Genişletmek için tıkla... Denedim ama 0 FPS gösteriyor.
Crownguard dedi: Geliştirici ayarlarında gpuwatch diye bir seçenek var, oradan açılabilir fakat Samsung'a mı özel bilgim yok. Birkaç gün evvel keşfetmiştim ben de. Eki Görüntüle 2513051 Genişletmek için tıkla... Bende yok, sanırım Samsung icin. Yerayay dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki adımları dene. Genişletmek için tıkla... Denedim ama 0 FPS gösteriyor.