Android 15'te rootsuz data klasörü erişimi nasıl sağlanır?

Dorukformit986

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba hocalarım, benim yapmak istediğim şey, rootsuz olarak uygulama data klasörüne erişmek. Bunu yapmak için tonlarca şey denedim: Shizuku, dosya yöneticileri; ama maalesef ki tabletim Android 15 ve One UI 7 olduğundan hiçbiri çalışmadı. Bunu yapmak istememin asıl amacı, Roblox'ta 60 FPS sınırını kaldırmak ve 120 FPS yapmak. Bunun için chevstarp kullandım ama data erişim yetersizliği, yani "failed to create fallback clientsettings directory: /data/user/0/com.roblox.client/files/exe/ClientSettings" hatasını verdi. Data klasörüne erişmek için alternatif çözümler var mıdır, rootsuz? (artı olarak, bu sorun için kullanabileceğim bir bilgisayarım var; bağlayarak yapabilirim, oluyorsa.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önceden farklı bir sebeple üstüne çok araştırma yapıp uğraştığım bir konu. Maalesef, rootsuz bir çözümü yok gibi duruyor.

Vallahi illa bir yöntemi olması lazım bilgisayar aracalığıyla tamam teşefondan olmayabilir ama bilgisayardan mod pack kurup falan olabilir gibi.
Yok hocam ADB shell ile falan da olmuyor. Bu arada root atmayı düşünebilirsin. Sadece bu olaydan dolayı değil, telefona tamamen hükmediyorsun ve bu zamana kadar nasıl böyle kullanmışım diyorsun.

Yok hocam ADB Shell ile falan da olmuyor. Bu arada root atmayı düşünebilirsin. Sadece bu olaydan dolayı değil, telefona tamamen hükmediyorsun ve bu zamana kadar nasıl böyle kullanmışım diyorsun.

Root atamama sebebim Knox devre dışı kalması garanti bitmesi Knox güçlü bir yazlım ve bayağı işe yarıor ama root tarafındada güçlü güvenlik duvarları var en iyi seçenek olarak root atmamayı düşündüm hem tablette sıfırlanıo yedeklemek için PC de yeterli alanda yok ama illa yolu var gibi Android veya One UI mükemmel bir yazılım değil illa açığı vardır artı olarak ADB konusunda pek bilgim yok onun hakkında bilgi verebilir misiniz?

Root atamama sebebim Knox devre dışı kalması garanti bitmesi Knox güçlü bir yazlım ve bayağı işe yarıor ama root tarafındada güçlü güvenlik duvarları var en iyi seçenek olarak root atmamayı düşündüm hem tablette sıfırlanıo yedeklemek için PC de yeterli alanda yok ama illa yolu var gibi Android veya One UI mükemmel bir yazılım değil illa açığı vardır artı olarak ADB konusunda pek bilgim yok onun hakkında bilgi verebilir misiniz?
Telefonu bilgisayara bağlayarak yapılabilir mi dedin ya, ADB telefon ile bilgisayar arasında komut satırı üzerinden bağlantı kurmanı sağlayan bir araç.

Telefonu bilgisayara bağlayarak yapılabilir mi dedin ya, ADB telefon ile bilgisayar arasında komut satırı üzerinden bağlantı kurmanı sağlayan bir araç.

Eğer ADB komut satırı kullanmamızı sağlıyorsa bu komut satırının erişim desteği yüksek midir yaniöistediğim komutları çalıştırabiliyor muyuz eğer istedğimi komutları çalıştırmak mümkünse data erişimine izin açabiliriz ve artı olarak bazı modlu dosya yöneticileri bazı forumlarda dediklerine göre erişim verebiliyormuş ben pek inanmadım.

Kablosuz hata ayıklaması ile Shizuku'ya bağlanıp zamanında PUBG Mobile'in FPS kitle misini açmıştım shşzuku desteği ile çalışan bir uygulama belki vardır GitHub sayfalarında bunun üzerine bilgi toplayacağım iyi geceler.

Eğer ADB komut satırı kullanmamızı sağlıyorsa bu komut satırının erişim desteği yüksek midir yaniöistediğim komutları çalıştırabiliyor muyuz eğer istedğimi komutları çalıştırmak mümkünse data erişimine izin açabiliriz ve artı olarak bazı modlu dosya yöneticileri bazı forumlarda dediklerine göre erişim verebiliyormuş ben pek inanmadım.
Hayır, ADB ile root erişimi sağlanamaz ve root haklarında komutlar çalıştırılamaz. Modlu dosya yöneticileri olayı tamamen hurafe. Çoğu zararlı yazılım oluyor zaten. Dediğim gibi hocam, zamanında benim de çok uğraştığım bir konuydu. Root atmaktan başka bir çare yok.

Hayır, ADB ile root erişimi sağlanamaz ve root haklarında komutlar çalıştırılamaz. Modlu dosya yöneticileri olayı tamamen hurafe. Çoğu zararlı yazılım oluyor zaten. Dediğim gibi hocam, zamanında benim de çok uğraştığım bir konuydu. Root atmaktan başka bir çare yok.

Ben Termux'da kullanıyorum Python açmak için ve Termux'da rootsuz çok bir işe yaramıyor ondan root atmak istiyorum root atarken hata yaparsam bootloadera girior telefon ve bundan korkuyorum o yüzden root hakkında daha çok bilgileneceğim teşekkürler cevap için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı