vayvan Kilopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 570 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2014 #12 Silinen üye dedi: Cihazda hangi rom bulunuyor? Genişletmek için tıkla... Şu anda hatırlayamıyorum.
vayvan Kilopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 570 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2014 #14 Silinen üye dedi: Lütfen cihazdaki Romu öğrenip bize iletin Genişletmek için tıkla... Bunu Kurmuştum. Optimus+Nexus+Me+-+KitKat+-+Full+-+P350.zip
Silinen üye dedi: Lütfen cihazdaki Romu öğrenip bize iletin Genişletmek için tıkla... Bunu Kurmuştum. Optimus+Nexus+Me+-+KitKat+-+Full+-+P350.zip
vayvan Kilopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 570 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2014 #16 Silinen üye dedi: LG Resmi olarak güncelleme vermemiş Genişletmek için tıkla... Bunu bende biliyorum fakat bir uygulama yüklemem lazım bunun mutlaka bir çözümü vardır.
Silinen üye dedi: LG Resmi olarak güncelleme vermemiş Genişletmek için tıkla... Bunu bende biliyorum fakat bir uygulama yüklemem lazım bunun mutlaka bir çözümü vardır.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.360 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ekim 2014 #17 CyanogenMod | Android Community Operating System Buradan Tek-Tıkla-Kurulum sihirbazını indirin. Program CyanogenMod kurulabiliyorsa program kursun. Böylece 4.4.4 kurabilirsin.
CyanogenMod | Android Community Operating System Buradan Tek-Tıkla-Kurulum sihirbazını indirin. Program CyanogenMod kurulabiliyorsa program kursun. Böylece 4.4.4 kurabilirsin.
vayvan Kilopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 570 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2014 #18 SypeR dedi: CyanogenMod | Android Community Operating System Buradan Tek-Tıkla-Kurulum sihirbazını indirin. Program CyanogenMod kurulabiliyorsa program kursun. Böylece 4.4.4 kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bende 4.4 rom kurdum fakat Android'den ve APK 'den 4.0 olan uygulamalar olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ekim 2014
SypeR dedi: CyanogenMod | Android Community Operating System Buradan Tek-Tıkla-Kurulum sihirbazını indirin. Program CyanogenMod kurulabiliyorsa program kursun. Böylece 4.4.4 kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bende 4.4 rom kurdum fakat Android'den ve APK 'den 4.0 olan uygulamalar olmuyor.
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 18 Ekim 2014 #19 Siz en iyisi ayarlardan cihaz hakkında yazan yerin ekran görüntüsünü (Screenshot) atın.
vayvan Kilopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 570 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2014 #20 SypeR dedi: CyanogenMod | Android Community Operating System Buradan Tek-Tıkla-Kurulum sihirbazını indirin. Program CyanogenMod kurulabiliyorsa program kursun. Böylece 4.4.4 kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... CyanogenMod ROM yükledim fakat 2.3 oldu. Nasıl yapacağım
SypeR dedi: CyanogenMod | Android Community Operating System Buradan Tek-Tıkla-Kurulum sihirbazını indirin. Program CyanogenMod kurulabiliyorsa program kursun. Böylece 4.4.4 kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... CyanogenMod ROM yükledim fakat 2.3 oldu. Nasıl yapacağım