Android 2.3.6 boot animation değiştirme nasıl yapılır?

uçan tavuk

Decapat
Daha fazla  
Android 2.3.6 boot animation nasıl değiştirilir? Fikri olan yazsın.

Nasıl yapıldığını anladım fakat böyle bir hata veriyor yani sanırım benden yönetici izni istiyor. Nasıl yapacağım?

Dosya Ekleri

• IMG_20220919_080730_edit_32974613937676.jpg
    119,7 KB · Görüntüleme: 98
Root atmanız gerekiyor. Fakat Android 2 kadar eski bir sürüm olduğu için nasıl olur bilmiyorum. SuperSU kullanmanız gerekebilir. Magisk zaten olmaz.

@MasterRei yardımcı olabilir.

Android 2 de yaafs2 kullanılıyor ve bildiğim kadarı ile r/w olarak bağlama için mtd block üzerine tekrar imaj yazılması gerekiyor.

EXT4-EXT3 gibi r/w bağlanıp değiştirmiyor.
Hatanın dosya sistemi ile kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama çözümü bilmiyorum maalesef. Mtd block ve yaafs2 için araştırma yapabilirsiniz.

Root nasıl atılıyor ve root atınca SD karttaki veriler siliniyor mu çünkü önemli şeyler var.

Root nasıl atılıyor ve root atınca SD karttaki veriler siliniyor mu çünkü önemli şeyler var.
Cihazınız sanırım Samsung Galaxy Ace.Odin ile yapmayı deneyebilirsiniz.Cihazınızın seri numarasını(GT ile başlayan) söylerseniz nasıl yapacağınızı anlatabilirsiniz.
Sd kart verileriniz silinmez.

Root atmanın nasıl yapıldığını anladım fakat "e:failed to mount /sdcard (no such file or directory)" ve "Can't mount /sdcard" hatası veriyor

Dosya Ekleri

• IMG_20220920_081035.jpg
    144 KB · Görüntüleme: 57
Hocam sanırım dosya sistemi ile ilgili bir hata veriyor.SD kartı formatlamanız lazım.Mümkünse telefondan formatlayın. İnternetteki çoğu kaynak telefondan formatlayınca çalıştığını,PC'den formatlayınca olmadığını söylemiş.
Gene olmazsa şu sitedeki çözümü de deneyebilirsiniz:
XDA Developers

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…