Y Yalnız.kurt Kilopat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2020 #1 Fotoğrafta gördüğünüz gibi 30 FPS kilidi var, oyun ile alakalı diye düşünüyorum. Bunu açmanın bir yolu var mı? Oyun Evil Lands. Cihaz Realme 5 Pro. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2020
Fotoğrafta gördüğünüz gibi 30 FPS kilidi var, oyun ile alakalı diye düşünüyorum. Bunu açmanın bir yolu var mı? Oyun Evil Lands. Cihaz Realme 5 Pro.
55superx Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 18 Mart 2020 #2 Yalnız.kurt dedi: Fotoğrafta gördüğünüz gibi 30 FPS kilidi var, oyun ile alakalı diye düşünüyorum. Bunu açmanın bir yolu var mı? Oyun Evil Lands. Cihaz Realme 5 Pro. Genişletmek için tıkla... Oyunda böyle bir ayar yoksa dosyalarla oynamadan mümkün değil. Bazı oyunlar farklı adlarla 60FPS yapmak için bir ayar koyuyor bir bakın derim.
Yalnız.kurt dedi: Fotoğrafta gördüğünüz gibi 30 FPS kilidi var, oyun ile alakalı diye düşünüyorum. Bunu açmanın bir yolu var mı? Oyun Evil Lands. Cihaz Realme 5 Pro. Genişletmek için tıkla... Oyunda böyle bir ayar yoksa dosyalarla oynamadan mümkün değil. Bazı oyunlar farklı adlarla 60FPS yapmak için bir ayar koyuyor bir bakın derim.
Y Yalnız.kurt Kilopat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2020 #3 55superx dedi: Oyunda böyle bir ayar yoksa dosyalarla oynamadan mümkün değil. Bazı oyunlar farklı adlarla 60FPS yapmak için bir ayar koyuyor bir bakın derim. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşündüm ama dosyalarda da öyle bişey bulamadım.
55superx dedi: Oyunda böyle bir ayar yoksa dosyalarla oynamadan mümkün değil. Bazı oyunlar farklı adlarla 60FPS yapmak için bir ayar koyuyor bir bakın derim. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşündüm ama dosyalarda da öyle bişey bulamadım.