4.4.4 kullanan tabletime LineageOS kurduğumda hızlandı. Eski bir cihaz olduğundan bunu örnek veriyorum.Her zaman aynısını söyleyemezsiniz. Eski Samsung cihazlarda genelde düşürüyor.
Cihazınız nedir ?
4.4.4 kullanan tabletime LineageOS kurduğumda hızlandı. Eski bir cihaz olduğundan bunu örnek veriyorum.Her zaman aynısını söyleyemezsiniz. Eski Samsung cihazlarda genelde düşürüyor.
Cihazınız nedir ?
4.4.4 kullanan tabletime LineageOS kurduğumda hızlandı. Eski bir cihaz olduğundan bunu örnek veriyorum.
Yavaşlarsa stock rom'a dönerHer cihazda dediğiniz olmaz. Cihazı bilmeden yorum yapmayınız lütfen.
Arkadaşlar bir sakin. Sosyal'de bir konuda farklu şeyler konuşmak yasak, unuttunuz mu? Ama yine de yazıyorum. Samsung Tab Pro SM-T520
Bu sanırım en büyük yanılgılardan birisi olabilir. Defarca custom rom kurdum 10 yıllık Samsung android telefonlarıma ve tabletletime ama cihazlar performans olarak ciddi şekilde düştü istisnasız. Daha çok performans artan tek bir rom vardı o da s6 edge'in s10'dan portlanmış romuydu. Lineage OS falan tamam Android sürümü yükseliyor ama akabinde kasılmalar ve performans sorunları çıkıyor ortaya. Niye rom atıyorum çünkü mecbura kalıyorum ama performans için kesinlikle değil, hatta mecbura kalma durumu oluyor.Performans artar, dusmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.