Demorlius Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #91 Leon Dayı dedi: Şunu merak ediyorum eski cihazlarda mesela kullanılmayan veya kaldırılmış uygulamalar var. Örneğin play Music neden kaldırmıyorlar? Genişletmek için tıkla... Yeni telefon satılsın diye.
Leon Dayı dedi: Şunu merak ediyorum eski cihazlarda mesela kullanılmayan veya kaldırılmış uygulamalar var. Örneğin play Music neden kaldırmıyorlar? Genişletmek için tıkla... Yeni telefon satılsın diye.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.289 Makaleler 9 Çözümler 65 Yer İstanbul, Türkiye 1 Temmuz 2022 #92 Polorchen dedi: Android 4 10 yıllık OS hocam. Daha 5 ve 6'nın zamanı var. Genişletmek için tıkla... Güncelleme kuracağım. Ama 5.0 Lollipop diyor 5.2 yazmıyor sorun olur mu?
Polorchen dedi: Android 4 10 yıllık OS hocam. Daha 5 ve 6'nın zamanı var. Genişletmek için tıkla... Güncelleme kuracağım. Ama 5.0 Lollipop diyor 5.2 yazmıyor sorun olur mu?
omeroner_38 Centipat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #93 Leon Dayı dedi: Yakında o zaman Chrome, Google vs gibi uygulamalar da desteğini 6.0.0 ve altında ki sürümler için keser mi? Genişletmek için tıkla... Keser ama 6 için daha zaman var.
Leon Dayı dedi: Yakında o zaman Chrome, Google vs gibi uygulamalar da desteğini 6.0.0 ve altında ki sürümler için keser mi? Genişletmek için tıkla... Keser ama 6 için daha zaman var.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 1 Temmuz 2022 #94 Leon Dayı dedi: Şunu merak ediyorum eski cihazlarda mesela kullanılmayan veya kaldırılmış uygulamalar var. Örneğin Play Music neden kaldırmıyorlar? Genişletmek için tıkla... Bir kere /system/priv-apps'a yüklü oluyorlar ve ROM değiştirmediğiniz ya da Root ile ellemediğiniz sürece sürece orası da değişmiyor ondan.
Leon Dayı dedi: Şunu merak ediyorum eski cihazlarda mesela kullanılmayan veya kaldırılmış uygulamalar var. Örneğin Play Music neden kaldırmıyorlar? Genişletmek için tıkla... Bir kere /system/priv-apps'a yüklü oluyorlar ve ROM değiştirmediğiniz ya da Root ile ellemediğiniz sürece sürece orası da değişmiyor ondan.
Demorlius Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #95 Leon Dayı dedi: Güncelleme kuracağım. Ama 5.0 lollipop diyor 5.2 yazmıyor sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur, 5.0. 2 destekliyor diyor YouTube.
Leon Dayı dedi: Güncelleme kuracağım. Ama 5.0 lollipop diyor 5.2 yazmıyor sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur, 5.0. 2 destekliyor diyor YouTube.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 1 Temmuz 2022 #96 Leon Dayı dedi: Güncelleme kuracağım. Ama 5.0 Lollipop diyor 5.2 yazmıyor sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan kuruyorsanız olmaz.
Leon Dayı dedi: Güncelleme kuracağım. Ama 5.0 Lollipop diyor 5.2 yazmıyor sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan kuruyorsanız olmaz.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.289 Makaleler 9 Çözümler 65 Yer İstanbul, Türkiye 1 Temmuz 2022 #97 Polorchen dedi: Bir kere /system/priv-apps'a yüklü oluyorlar ve ROM değiştirmediğiniz ya da Root ile ellemediğiniz sürece sürece orası da değişmiyor ondan. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan kuruyorum kur düğmesine basayım mı? Üstünde zamanlanan yazılım güncellemeleri diye kısım var o nedir?
Polorchen dedi: Bir kere /system/priv-apps'a yüklü oluyorlar ve ROM değiştirmediğiniz ya da Root ile ellemediğiniz sürece sürece orası da değişmiyor ondan. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan kuruyorum kur düğmesine basayım mı? Üstünde zamanlanan yazılım güncellemeleri diye kısım var o nedir?
Demorlius Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #98 Leon Dayı dedi: Ayarldan kuruyorum kur düğmesine basayım mı? Üstünde zamanlanan yazılım güncellemeleri diye kısım var o nedir? Genişletmek için tıkla... Saat 2 de kur diyorsun otomatik yapiyor.
Leon Dayı dedi: Ayarldan kuruyorum kur düğmesine basayım mı? Üstünde zamanlanan yazılım güncellemeleri diye kısım var o nedir? Genişletmek için tıkla... Saat 2 de kur diyorsun otomatik yapiyor.
Turgineer Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.479 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Temmuz 2022 #99 Evet, S3 Mini cihazımda denemiştim. YouTube desteği kesilmiş.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.289 Makaleler 9 Çözümler 65 Yer İstanbul, Türkiye 1 Temmuz 2022 #100 Demorlius dedi: Olur, 5.0. 2 destekliyor diyor YouTube. Genişletmek için tıkla... Nereden öğrendiniz bu bilgiyi?
Demorlius dedi: Olur, 5.0. 2 destekliyor diyor YouTube. Genişletmek için tıkla... Nereden öğrendiniz bu bilgiyi?