Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.289 Makaleler 9 Çözümler 65 Yer İstanbul, Türkiye 1 Temmuz 2022 #51 Polorchen dedi: Sistem görünümü, hızı, batarya performansı, kamera çekim güzelliği, wallpaperler, uygulamalar, destek. Genişletmek için tıkla... Önceden 5.1.1 kullanırken bazen biraz cihaz kasıyordu sizce tekrar yüklemek iyi olur mu?
Polorchen dedi: Sistem görünümü, hızı, batarya performansı, kamera çekim güzelliği, wallpaperler, uygulamalar, destek. Genişletmek için tıkla... Önceden 5.1.1 kullanırken bazen biraz cihaz kasıyordu sizce tekrar yüklemek iyi olur mu?
Demorlius Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #52 Leon Dayı dedi: Birdaha Custom ROM yapmayacağım. 5.1.1 yüklersem cihazdaki uygulamalar duvar kağıdı resimleri vs değişir mi? Genişletmek için tıkla... Yeni ROM önerisi için beni etikleyebilirsin, ama kurulum aşamasında yardım edemem. Leon Dayı dedi: Önceden 5.1.1 kullanırken bazen biraz cihaz kasıyordu sizce tekrar yüklemek iyi olur mu? Genişletmek için tıkla... Orijinalden dene bir bence, olmadı Custom bakarız.
Leon Dayı dedi: Birdaha Custom ROM yapmayacağım. 5.1.1 yüklersem cihazdaki uygulamalar duvar kağıdı resimleri vs değişir mi? Genişletmek için tıkla... Yeni ROM önerisi için beni etikleyebilirsin, ama kurulum aşamasında yardım edemem. Leon Dayı dedi: Önceden 5.1.1 kullanırken bazen biraz cihaz kasıyordu sizce tekrar yüklemek iyi olur mu? Genişletmek için tıkla... Orijinalden dene bir bence, olmadı Custom bakarız.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.289 Makaleler 9 Çözümler 65 Yer İstanbul, Türkiye 1 Temmuz 2022 #53 Demorlius dedi: Yeni ROM önerisi için beni etikleyebilirsin, ama kurulum aşamasında yardım edemem. Genişletmek için tıkla... ROM atmam bir daha cihaz kaldırmadı öncekini ve ayrıca yapmak biraz kolay gelsede yapana kadar saatler geçti.
Demorlius dedi: Yeni ROM önerisi için beni etikleyebilirsin, ama kurulum aşamasında yardım edemem. Genişletmek için tıkla... ROM atmam bir daha cihaz kaldırmadı öncekini ve ayrıca yapmak biraz kolay gelsede yapana kadar saatler geçti.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 1 Temmuz 2022 #54 Leon Dayı dedi: Önceden 5.1.1 kullanırken bazen biraz cihaz kasıyordu sizce tekrar yüklemek iyi olur mu? Genişletmek için tıkla... Beni etiketlerseniz hem Android 10 yapar hem canavarlaştırırız. Hemen halledilir hem.
Leon Dayı dedi: Önceden 5.1.1 kullanırken bazen biraz cihaz kasıyordu sizce tekrar yüklemek iyi olur mu? Genişletmek için tıkla... Beni etiketlerseniz hem Android 10 yapar hem canavarlaştırırız. Hemen halledilir hem.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.289 Makaleler 9 Çözümler 65 Yer İstanbul, Türkiye 1 Temmuz 2022 #55 Demorlius dedi: Yeni ROM önerisi için beni etikleyebilirsin, ama kurulum aşamasında yardım edemem. Orijinalden dene bir bence, olmadı Custom bakarız. Genişletmek için tıkla... Peki orijinal Stock ROM 6.0.0 yok mu? Google Play'da bu sürüm ve üstünde çalışır yazıyor.
Demorlius dedi: Yeni ROM önerisi için beni etikleyebilirsin, ama kurulum aşamasında yardım edemem. Orijinalden dene bir bence, olmadı Custom bakarız. Genişletmek için tıkla... Peki orijinal Stock ROM 6.0.0 yok mu? Google Play'da bu sürüm ve üstünde çalışır yazıyor.
Demorlius Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #56 Leon Dayı dedi: Peki orijinal stock ROM 6.0.0 yok mu? Google Play'da bu sürüm ve üstünde çalışır yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bakayım.
Leon Dayı dedi: Peki orijinal stock ROM 6.0.0 yok mu? Google Play'da bu sürüm ve üstünde çalışır yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bakayım.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 1 Temmuz 2022 #57 Leon Dayı dedi: Peki orijinal Stock ROM 6.0.0 yok mu? Google Play'da bu sürüm ve üstünde çalışır yazıyor. Genişletmek için tıkla... Yok hocam.
Leon Dayı dedi: Peki orijinal Stock ROM 6.0.0 yok mu? Google Play'da bu sürüm ve üstünde çalışır yazıyor. Genişletmek için tıkla... Yok hocam.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.289 Makaleler 9 Çözümler 65 Yer İstanbul, Türkiye 1 Temmuz 2022 #58 Polorchen dedi: Yok hocam. Genişletmek için tıkla... Dün ki yaptığım LineageOS 8.1'di hiç beğenmedim. Android'ten çok farklı. Android olan ROM varsa belki deneyebilirim.
Polorchen dedi: Yok hocam. Genişletmek için tıkla... Dün ki yaptığım LineageOS 8.1'di hiç beğenmedim. Android'ten çok farklı. Android olan ROM varsa belki deneyebilirim.
Demorlius Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #59 Böyle bişi buldum ama güvenilir durmuyor
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 1 Temmuz 2022 #60 Leon Dayı dedi: Dün ki yaptığım LinegeOS 8.1'di hiç beğenmedim. Android'ten çok farklı. Android olan rom varsa belki deneyebilirim. Genişletmek için tıkla... Saf Android o aslında hocam. Şöyle bir oneui rom kurabilirsiniz. Demorlius dedi: Böyle bişi buldum ama güvenilir durmuyor Eki Görüntüle 1437491 Genişletmek için tıkla... Plus bu.
Leon Dayı dedi: Dün ki yaptığım LinegeOS 8.1'di hiç beğenmedim. Android'ten çok farklı. Android olan rom varsa belki deneyebilirim. Genişletmek için tıkla... Saf Android o aslında hocam. Şöyle bir oneui rom kurabilirsiniz. Demorlius dedi: Böyle bişi buldum ama güvenilir durmuyor Eki Görüntüle 1437491 Genişletmek için tıkla... Plus bu.