BBayraktar Decapat Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #11 Note 10.1 kullanan varsa linkteki ROMu kurabilir. Kurdum sıkıntısız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Note 10.1 kullanan varsa linkteki ROMu kurabilir. Kurdum sıkıntısız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
serdar24 Picopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 32 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #12 PhilipTraum. dedi: Şu anki Samsung tablete EBA yüklenmiyor. EBA yüklemenin bir yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... İmkanı yok olmuyor ben çok uğraştım ROM yükleyip Android sürümünü yükseltin tek çözüm bu
PhilipTraum. dedi: Şu anki Samsung tablete EBA yüklenmiyor. EBA yüklemenin bir yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... İmkanı yok olmuyor ben çok uğraştım ROM yükleyip Android sürümünü yükseltin tek çözüm bu
A ahmet900 Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #13 PhilipTraum. dedi: Şu anki Samsung tablete EBA yüklenmiyor. EBA yüklemenin bir yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... bu CM 13 Romu dene android 6.0 link: GM E-tab 5 CM 13 Stable.zip Посмотреть и скачать с Яндекс Диска yadi.sk gaaps: Marshmallow Gapps.zip Посмотреть и скачать с Яндекс Диска yadi.sk
PhilipTraum. dedi: Şu anki Samsung tablete EBA yüklenmiyor. EBA yüklemenin bir yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... bu CM 13 Romu dene android 6.0 link: GM E-tab 5 CM 13 Stable.zip Посмотреть и скачать с Яндекс Диска yadi.sk gaaps: Marshmallow Gapps.zip Посмотреть и скачать с Яндекс Диска yadi.sk