Android 4.4.4 olan tablete Android 7.1.1 güncelleştirmesi yapmak mümkün mü?

Daha fazla  
Samsung Galaxy Tab 3 Lite model olan tabletime Android 7 kurmak istiyorum mümkün mü acaba? Aynı şeyi Android 7.1 olan telefonuma da yapacağım. Ayrıca root nedir?

Bende de aynı tablet var ama yaparsanız kamera gider ve şarj çabuk biter yapmayın yapacaksanız şarj için 5.0 yapın zaten o tablet çok kötü 7.1 de kasar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung Galaxy Tab 3 Lite model olan tabletime Android 7 kurmak istiyorum mümkün mü acaba? Aynı şeyi Android 7.1 olan telefonuma da yapacağım. Ayrıca root nedir?

Root'un ne olduğunu bile bilmiyorsunuz henüz yapmanızı tavsiye etmem.

Son düzenleyen: Moderatör:

Mümkündür ama resmi dağıtıcıdan çıkmadığı için güvenilirlik konusu muammadır.
Root: Cihazdaki tüm yetkiyi ele almak, tüm yetki izni kısaca söylenirse.

Hocam bu Android'ler bir Linux dağıtımı olduğu için, bildiğim kadarıyla sistemdeki tüm yetkiyi almak için root atmanız lazım.

Sanırım ROM atmak istiyorsunuz ama bu konularda bilginiz yoksa çok fazla araştırıp yapmanızı öneririm.
Çünkü yanlış bir şeyde cihaz kullanılamaz hale gelir (yanlış bir şey yapma olasılığınız bilgili olduktan sonra çok çok az)
BIOS güncellemesi gibi düşünebilirsiniz risk olayını.

Custom ROM ile kurabilirsiniz. Root kısaca cihazın tüm yetkisine sahip olma durumunuzdur. Cihazın yazılımını dahi silip yeni bir işletim sistemi bile yükleyebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken bazı konular var tabii. Mesela cihaza root yetkisi kazandırırken cihazı brick yapıp bir daha açamama riski, veya verilerinizi kaybetme gibi durumlar söz konusu olabilir dikkat edin.

Anladım. Ama stabil olur mu acaba aklımda ki soru bu şuan.

Kolay hocam.https://www.youtube.com/watch?v=OOli7kNTZKY&ab_channel=SiberYard%C4%B1m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…