Toprakkokusu Centipat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 167 Yer Tahta parke Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Ağustos 2021 #11 Yapacaksanız max. 6.0.1 sürümünü yapmanızı öneririm.
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 2 Ağustos 2021 #12 Burdan ROM bakabilirsiniz ama bu tabletin 2 farklı chipsetli versiyonu var. Model kodunuz nedir? Root cihazınız için tam yetki verir. Root'u bilmiyorsanız ROM atmanızı önermem karışık gelebilir.
Burdan ROM bakabilirsiniz ama bu tabletin 2 farklı chipsetli versiyonu var. Model kodunuz nedir? Root cihazınız için tam yetki verir. Root'u bilmiyorsanız ROM atmanızı önermem karışık gelebilir.
HaWlI KuLlANIcI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 5.038 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #13 NoBMPR R8 dedi: Anladım. Ama stabil olur mu acaba aklımda ki soru bu şu an. Genişletmek için tıkla... @O Görkem hocama katılıyorum. Custom ROM kurmak genelde iyi bir sonuç verir zaten. Eskiyen veya sorun çıkaran cihazlara kurunca fark daha da anlaşılıyor.
NoBMPR R8 dedi: Anladım. Ama stabil olur mu acaba aklımda ki soru bu şu an. Genişletmek için tıkla... @O Görkem hocama katılıyorum. Custom ROM kurmak genelde iyi bir sonuç verir zaten. Eskiyen veya sorun çıkaran cihazlara kurunca fark daha da anlaşılıyor.
Jaavei Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 1.830 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Hatay 2 Ağustos 2021 #14 Custom ROM kurarak yapabilirsiniz. Burada detaylı bir şekilde anlatılmış.
Spydea Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 973 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer C:/World/Europe/Turkey/Istanbul/Buyukcekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #15 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sorumluluk kabul etmiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sorumluluk kabul etmiyorum.