Batuhannnn Hectopat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2014 #1 Eger gelirse cok guzel olur. Batarya kullanimini ve daha bir cok seyi iyilestirmisler. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2014
N N.K.O.W Kilopat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 765 Makaleler 3 21 Ekim 2014 #2 Birçok haber sitesinde Note 3'e geleceği yazıyordu. Gelmezse Samsung çok büyük ayıp yapar Note 3 sahiplerine.
Birçok haber sitesinde Note 3'e geleceği yazıyordu. Gelmezse Samsung çok büyük ayıp yapar Note 3 sahiplerine.
Batuhannnn Hectopat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2014 #3 N.K.O.W dedi: Birçok haber sitesinde Note 3'e geleceği yazıyordu. Gelmezse Samsung çok büyük ayıp yapar Note 3 sahiplerine. Genişletmek için tıkla... Evet,katiliyorum. Gercekten ayip olur. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2014
N.K.O.W dedi: Birçok haber sitesinde Note 3'e geleceği yazıyordu. Gelmezse Samsung çok büyük ayıp yapar Note 3 sahiplerine. Genişletmek için tıkla... Evet,katiliyorum. Gercekten ayip olur.
Cynara Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 1.152 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Mühendisi 21 Ekim 2014 #5 Hayır, gelmeyecek.
Waltz Kilopat Katılım 22 Ocak 2014 Mesajlar 823 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Öğrenci 21 Ekim 2014 #6 Nexuslara 1 kasımda gelecek. Ama Samsunga güven olmaz verebilirde vermeyebilirde.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2014 #7 Samsung'un Sağı solu belli olmaz. Nexus kullananlar rahat zaten. Biraz daha dayan Nexus 5, okullar kapanınca benim olacaksın.
Samsung'un Sağı solu belli olmaz. Nexus kullananlar rahat zaten. Biraz daha dayan Nexus 5, okullar kapanınca benim olacaksın.
Cynara Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 1.152 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Mühendisi 21 Ekim 2014 #8 Berkant Ayhan Karabudak dedi: Samsung'un Sağı solu belli olmaz. Nexus kullananlar rahat zaten. Biraz daha dayan Nexus 5, okullar kapanınca benim olacaksın. Genişletmek için tıkla... O zamana kadar o telefon mazide kalır
Berkant Ayhan Karabudak dedi: Samsung'un Sağı solu belli olmaz. Nexus kullananlar rahat zaten. Biraz daha dayan Nexus 5, okullar kapanınca benim olacaksın. Genişletmek için tıkla... O zamana kadar o telefon mazide kalır
Waltz Kilopat Katılım 22 Ocak 2014 Mesajlar 823 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Öğrenci 21 Ekim 2014 #9 Berkant Ayhan Karabudak dedi: Samsung'un Sağı solu belli olmaz. Nexus kullananlar rahat zaten. Biraz daha dayan Nexus 5, okullar kapanınca benim olacaksın. Genişletmek için tıkla... Nexus 6'ya bak. Bende Nexus 5 var. 2 yıl daha güncellemelerle iç içeyim.
Berkant Ayhan Karabudak dedi: Samsung'un Sağı solu belli olmaz. Nexus kullananlar rahat zaten. Biraz daha dayan Nexus 5, okullar kapanınca benim olacaksın. Genişletmek için tıkla... Nexus 6'ya bak. Bende Nexus 5 var. 2 yıl daha güncellemelerle iç içeyim.
Cynara Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 1.152 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Mühendisi 21 Ekim 2014 #10 Waltz dedi: Nexus 6'ya bak. Bende Nexus 5 var. 2 yıl daha güncellemelerle iç içeyim. Genişletmek için tıkla... Güncelleştirme konusunda demiyorum, şu anda Google Nexus'u bilen kaç kişi var ? Her 100 insandan 5 kişi. O zamana Nexus 5'i bilen kişi sayısı 100 kişiden 2 kişiye iner.
Waltz dedi: Nexus 6'ya bak. Bende Nexus 5 var. 2 yıl daha güncellemelerle iç içeyim. Genişletmek için tıkla... Güncelleştirme konusunda demiyorum, şu anda Google Nexus'u bilen kaç kişi var ? Her 100 insandan 5 kişi. O zamana Nexus 5'i bilen kişi sayısı 100 kişiden 2 kişiye iner.