E elburuz Megapat Katılım 25 Eylül 2016 Mesajlar 847 Çözümler 1 16 Haziran 2020 #1 Her uygulama ve Google Play kamera, mikrofon, rehber vb her şeye yetki istiyor. Bunları 10 veya 11 sürüme yükseltmeden eski versiyonla nasıl engellerim? Yöneten bir program var mı?
Her uygulama ve Google Play kamera, mikrofon, rehber vb her şeye yetki istiyor. Bunları 10 veya 11 sürüme yükseltmeden eski versiyonla nasıl engellerim? Yöneten bir program var mı?
Erdem Çolakoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 1.872 Çözümler 34 Yer Eagle Mars Colony 16 Haziran 2020 #2 Play Store'a "permission manager" diye aratırsanız izinleri yöneten birçok uygulama çıkıyor.
E elburuz Megapat Katılım 25 Eylül 2016 Mesajlar 847 Çözümler 1 17 Haziran 2020 #3 Erdem Çolakoğlu dedi: Play Store'a "permission Manager" diye aratırsanız izinleri yöneten birçok uygulama çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Sizin kullandığınız önerdiğinin var mı?
Erdem Çolakoğlu dedi: Play Store'a "permission Manager" diye aratırsanız izinleri yöneten birçok uygulama çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Sizin kullandığınız önerdiğinin var mı?
Erdem Çolakoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 1.872 Çözümler 34 Yer Eagle Mars Colony 17 Haziran 2020 #4 İzin yöneticisine ihtiyaç duymadım ancak bunu indirip inceledim, gayet iyi: Permission Manager - Apps on Google Play Manage and monitor app permissions play.google.com
İzin yöneticisine ihtiyaç duymadım ancak bunu indirip inceledim, gayet iyi: Permission Manager - Apps on Google Play Manage and monitor app permissions play.google.com