Android 5'te Sessiz Mod Yok Mu?

BrainHacker

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Königswinter
Daha fazla  
Meslek
Profesyonel Talebe
Bende android 5.0.1 var ve titreşim ile sesliden başka bir mod yok. İnternette araştırdım bazı sitelerde hata diyor bazılarında ise bilerek yapıldı diyor. Nedir bu işin aslı? Bilerek yapılmışsa çok saçma. Sonuçta titreşimde ses çıkarıyor. Olur olmaz yerlerde zırt diye titriyor. Toplantıda, görüşmede. Büyük eksiklik. Bu arada Lolipopu iyice inceliyorum aksilik olmazsa Cumartesi günü ayrıntılı bir konu açacağım.

Sessiz mod var tabiiki, böyle bir saçmalık olamaz. Öncelikle telefonun ses kısma tuşuna bas, yukarıdan ses şeysi çıkıyor ya, onun yanında ayar düğmesi var, ona bas ve oradakilerin hepsini kıs. Daha sonra orda "yok" gibi birşey yazmalı, ona bastığında "kesinti yok, bildirim bile yok." yazacak. Artık telefonundan asla ses çıkmaz. :)

Benim s5'te yok.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2015-02-10-14-48-20.png
    Screenshot_2015-02-10-14-48-20.png
    54,2 KB · Görüntüleme: 440
Sessiz mod var tabiiki, böyle bir saçmalık olamaz. Öncelikle telefonun ses kısma tuşuna bas, yukarıdan ses şeysi çıkıyor ya, onun yanında ayar düğmesi var, ona bas ve oradakilerin hepsini kıs. Daha sonra orda "yok" gibi birşey yazmalı, ona bastığında "kesinti yok, bildirim bile yok." yazacak. Artık telefonundan asla ses çıkmaz. :)
Senin dediğin engelleme modu. Sessiz mod yokmuş android 5'te. Çok büyük saçmalık.

Bu bir sorun değil bence, daha "L" çok güncelleme alacak, ancak biliyorsunuz ki Samsung güncellemeleri geciktirerek veriyor. Tahminimce üzerinde tam çalışıyorlar ve tam stabil olduğu anda güncellemeyi dağıtıyorlar. Diğer firmaları bilemiyorum.
Dediğiniz Mod ve dahası iyileştirilir merak etmeyin, sadece siz bu problemi yaşamıyorsunuz, elbette bir çok 5.0 kullanıcıları iletiyorlardır şikayetlerini. Güncellemeler ile tamamlanır merak etmeyin.

Ayrıca @Berkant Ayhan Karabudak O söyledikleriniz ROM'dan ROM'a da değişebilir. Stock da dahil.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı